返回列表 發帖

買3CC針筒

試去藥房買針筒[唔要支針],藥房老晒覺我樣衰,唔賣比我,邊到有得賣?(屯門)

新墟有好多藥房~不妨試下
針<----自己除左佢咪得囉~(未成年唔買得嫁)
加我FB請話知閣下是誰

你叫佢除左枝針咪得lor 講埋俾佢知用黎做乜
雞尾:黃化-彭彭(終於5.3.2013 7am),原色-咩咩,古銅珍珠-必必,黃化珍珠-圈圈,珍珠派特-花花
亞歷-包包@2012, 嚕嚕嚕(2013/1/3-2013/3/12 3am)
折衷-伯爵與豆豆(2000)
和尚-QQ與MOMO(2012)
太陽-威威(~2002)與叮叮

新墟有好多藥房~不妨試下
針<----自己除左佢咪得囉~(未成年唔買得嫁)louisa20047 發表於 2012-6-26 00:18

亂講一通

我經常到藥房大嗌~~~唔該俾廿蚊3ml針筒~~

[quote]
養鳥新丁 發表於 2012-6-26 05:36 [/quote
because you look like everyday need 3ml針筒  ma............... .
新手什麼都不知,多多指教,thx..........

養鳥新丁 發表於 2012-6-26 05:36

經常??= =

為什麼經常?

為什麼經常?
imqueen 發表於 2012-6-26 19:55

佢之前餵雀B
加我FB請話知閣下是誰

唔俾打x咁你
天狼星大仙養隻牛牛
乜都唔識新手中新手

9# louisa20047

I see

唔用針筒都得架:))
講明餵雀

你唔洗解釋唔要針頭~你就咁講~要3ML膠針筒幾多支就得啦~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

雀街有賣

你個樣已經拍針拍到純晒咁~老闆當然唔介意賣俾你啦~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk

你個樣已經拍針拍到純晒咁~老闆當然唔介意賣俾你啦~
風中飛鸚 發表於 2012-7-17 10:23

我一等良民黎丫

我一等良民黎丫
養鳥新丁 發表於 2012-7-17 12:25

錯..........新丁系一等一才對..........
新手什麼都不知,多多指教,thx..........

在高度戒備監獄計算~佢都算一等一~

在高度戒備監獄計算~佢都算一等一~
風中飛鸚 發表於 2012-7-17 15:28