返回列表 發帖
大仙~有冇小企棍~留1枝比我~
Thx~~
Daddy 發表於 2012-7-2 16:55

有,今日做咗好多枝, 記得聚會前提一提我。
天狼星大仙養隻牛牛
乜都唔識新手中新手

有,今日做咗好多枝, 記得聚會前提一提我。
tsw 發表於 2012-7-2 17:20

Thx~到時見啦

今日岩岩做好 記得聚會前提一提我。
tsw 發表於 2012-7-2 14:54

多謝大仙
fly比
有小狗1隻, Q仔18歲啦
已經成為小葵花一族啦

兩枝24吋長的籠棍,一定會有,記得聚會前提一提我。
其它先到先得,因驚好似上以咁,唔夠
tsw 發表於 2012-6-29 18:42

先多謝你先, 麻煩晒

大仙:我想要枝俾我兩隻亞瑪遜用,唔知要幾多吋好,你幫我決定可以嗎?
但我聚會那天不能來,已委托Jenny Mok代取,請交她,可以嗎?唔該晒﹗
藍頭:荷蘭豆(豆豆)
黃頭:荷包蛋(蛋蛋)

大仙:我想要枝俾我兩隻亞瑪遜用,唔知要幾多吋好,你幫我決定可以嗎?
但我聚會那天不能來,已委托Jenny Mok代取,請交她,可以嗎?唔該晒﹗
ping 發表於 2012-7-4 15:25

兩枝20--24吋長籠棍,定要企棍?Jenny Mok記得聚會前提一提我。
天狼星大仙養隻牛牛
乜都唔識新手中新手

26# tsw

企棍呀﹗唔該﹗
藍頭:荷蘭豆(豆豆)
黃頭:荷包蛋(蛋蛋)

26# tsw

企棍呀﹗唔該﹗
ping 發表於 2012-7-5 00:03

OK,無問題
天狼星大仙養隻牛牛
乜都唔識新手中新手

大仙你點拎呀?咁多??雖要協助嗎???

gilgil 發表於 2012-7-5 11:56

佢已經等於要搬棵千年古樹去咁~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

佢已經等於要搬棵千年古樹去咁~
風中飛鸚 發表於 2012-7-5 17:29

我等飛鸚幫手搬
天狼星大仙養隻牛牛
乜都唔識新手中新手

gilgil 發表於 2012-7-5 11:56

到時先算啦! 我可能坐巴士去九龍彎
天狼星大仙養隻牛牛
乜都唔識新手中新手

tsw 兄 有勞 可否幫我整 兩枝企棍 一枝給 大達摩用 一枝是小達摩用722鸚鵡樹 聚會 我會去 到時給我 可以嗎?
金剛鸚鵡/天緣妙   黃兜吸蜜鸚鵡/弘曆
葵花/Cutie          愛情鳥/翠兒
彿法無邊在心中   降魔伏妖傳正道
行善積德應已份   得成正果普世人

tsw 兄 有勞 可否幫我整 兩枝企棍 一枝給 大達摩用 一枝是小達摩用 我7月22日 鸚鵡樹 聚會 我會去 到時給我 可以嗎?
victor 發表於 2012-7-11 17:01

OK,無問題,記得到時揾耕田牛
天狼星大仙養隻牛牛
乜都唔識新手中新手