返回列表 發帖

抽吓聚會水先

jennymok 要長企棍(30吋以上)及gilgil短咬木(約40枝),已經正好,聚會日記得搵我,仲有約30枝企棍,其它人都可以先到先得

老牛已經開始有Alzheimer's disease 變得日益健忘,智力退化,唔好要我記住便位要,總之先到先得,唔好要我攞返屋企就可以
天狼星大仙養隻牛牛
乜都唔識新手中新手

天啊,今次好大機會去唔到添。
LB一對 吱吱.左左
雞尾一家 烏哩  單刀 阿大阿二,阿細
灰鸚   百厭仔

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大仙,請問還有咬棍嗎? 我想要一些,謝謝
我家是"開心動物園"

今次聚會又無得去了… 解決不了交通問題……
點解我啲小朋友咁嘈ga...
有Love Bird 魔怪 *Kiwi*
還有好o爹的  小紅肩*瓜子*
在彩虹橋繼續活躍  紅腹錐尾*火腩*
多左一隻嘈之巴閉的  紅額錐尾*Barbie*

我出席唔到, 可以申請棍嗎?

MANGO 學講嘢.. YEAH
綠寶(折衷)肯跟我LA

第一次出席..有無企棍名額呀 謝謝

大仙, 不知可否幫我造兩枝24吋長的籠棍?(註: 灰鸚用的)

大仙, 不知可否幫我造兩枝24吋長的籠棍?(註: 灰鸚用的)
chachas 發表於 2012-6-29 15:26

兩枝24吋長的籠棍,一定會有,記得聚會前提一提我
其它先到先得,因驚好似上以咁,唔夠
天狼星大仙養隻牛牛
乜都唔識新手中新手

大仙,請問還有咬棍嗎? 我想要一些,謝謝
mancat 發表於 2012-6-29 09:39

短咬木有,但無去皮,,記得聚會前提一提我
天狼星大仙養隻牛牛
乜都唔識新手中新手

短咬木有,但無去皮,,記得聚會前提一提我。
tsw 發表於 2012-6-29 18:43

謝謝大仙
我家是"開心動物園"

大仙大仙~~~
我想要一枝20"長籠棍,同一枝 10-15"長 分叉籠棍,迷金用,不用大太粗
如果係荔枝木就更好! 上次枝企棍好正呀!!
感激感激!!
有Love Bird 魔怪 *Kiwi*
還有好o爹的  小紅肩*瓜子*
在彩虹橋繼續活躍  紅腹錐尾*火腩*
多左一隻嘈之巴閉的  紅額錐尾*Barbie*

Hi, TSW, 你好

如果可以的話, 我想要一支18吋長的企棍, 多謝你先.

我是給中型鸚鵡用的(Pionus 同塞仔). 謝謝你.

大仙大仙~~~
我想要一枝20"長籠棍,同一枝 10-15"長 分叉籠棍,迷金用,不用大太粗
如果係荔枝木就更好! 上次枝企棍好正呀!!
感激感激!!
Zeta_KM 發表於 2012-7-1 21:19

今次九成係荔枝木,,記得聚會前提一提我。

10-15"長 分叉籠棍,等我明日正,可能要蕃石榴木做
天狼星大仙養隻牛牛
乜都唔識新手中新手

Hi, TSW, 你好

如果可以的話, 我想要一支18吋長的企棍, 多謝你先.

我是給中型鸚鵡用的(Pionus 同塞仔). 謝謝你.
小雲 發表於 2012-7-1 21:49

記得聚會前提一提我。留俾你,等我到時寫訂名先
天狼星大仙養隻牛牛
乜都唔識新手中新手

第一次出席..有無企棍名額呀 謝謝
parrotlove 發表於 2012-6-29 15:04

記得聚會前提一提我。
天狼星大仙養隻牛牛
乜都唔識新手中新手

記得聚會前提一提我。留俾你,等我到時寫訂名先
tsw 發表於 2012-7-1 22:08

TSW, 多謝你, OK, 聚會前我會再麻煩你的, Thanks.

大仙,有無企棍或者咬棍適合小哈呀?
fly比
有小狗1隻, Q仔18歲啦
已經成為小葵花一族啦

大仙,有無企棍或者咬棍適合小哈呀?
ckw3b 發表於 2012-7-2 14:52

今日岩岩做好 記得聚會前提一提我。
天狼星大仙養隻牛牛
乜都唔識新手中新手

大仙~有冇小企棍~留1枝比我~
Thx~~