返回列表 發帖

To: Kaka0304

雙雙 2012/7/9 的照片.

Kaka, 我發覺原來雙雙好鍾意唱歌仔架.
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

雙雙, 你有無識到朋友仔呀~

老豆,你和媽咪好嗎?
有呀!姐姐話會同我地影相相。
我好開心姐姐同我講,安安已經找到好主人啦!
(雙雙字)

雙雙, 你有無識到朋友仔呀~
kaka0304 發表於 2012-7-10 08:31

老豆, 我同小丙哥哥傾計. 等我細細聲話俾你聽, 佢好靚仔哩.
培養感情中, 嘻嘻.
(雙雙字)
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

我仲以為主席隻小丙

我仲以為主席隻小丙
卡樂B 發表於 2012-7-10 22:27

係呀, 佢又係叫小丙.

主席隻小丙乖好多.

老豆, 我同小丙哥哥傾計. 等我細細聲話俾你聽, 佢好靚仔哩.
培養感情中, 嘻嘻.
(雙雙字)
小雲 發表於 2012-7-10 14:44

雙雙溝仔?﹗
雀細鬼大啦你﹗

雙雙溝仔?﹗
雀細鬼大啦你﹗
林林仔 發表於 2012-7-13 14:31

林林仔哥哥, 你唔好笑我啦! 姐姐話我仲細, 等我大D, 先嘗試俾我同小丙哥哥一齊喎.

我希望小丙哥哥可以接受我啦!

(雙雙字)

黑面哥哥~
你眼望我眼甘~

KAKA卅小雲,
近排我比較忙, 有時間剩我都用左陪酷丹, 未有時間執相
等多一排我會UPLOAD 酷丹啲上俾你地睇

P。S。酷丹已經可以一齊住,不过都仲會打架,籠內多數酷WIN, 籠外多數丹WIN
2次都肯主動上手, 好聽話,一聽到NO就唔會咬我卅 打架

KAKA卅小雲,

P。S。酷丹已經可以一齊住,不过都仲會打架,籠內多數酷WIN, 籠外多數丹WIN
2次都肯主 ...
林林仔 發表於 2012-7-20 22:40

咁就好啦, 等你的相. 哈哈.

KAKA卅小雲,

2次都肯主 ...
林林仔 發表於 2012-7-20 22:40

一定會越來越乖的~

而家搞到我想買愛情鳥養!
本來打算買雞尾!

見到黑頭果隻愛情鳥好靚!
在愛鸚鵡的主人眼裡,鸚鵡是一個人,相反鸚鵡的眼裡,愛她的主人是一隻鳥。

而家搞到我想買愛情鳥養!
本來打算買雞尾!

見到黑頭果隻愛情鳥好靚!
king2403 發表於 2012-7-22 20:21

愛情鳥其實都好好玩架. 細細隻咁, 好可愛.

咁就好啦, 等你的相. 哈哈.
小雲 發表於 2012-7-21 16:56

一定會越來越乖的~
kaka0304 發表於 2012-7-22 15:18

爸爸,我已經習慣奧斯卡哥哥依度啦﹗ 佢仲買左啲波仔俾我玩﹗不过我有啲驚果啲綠色波﹗

酷酷弟弟成日都鍚我﹗ 我都唔執輸﹗都鍚返佢﹗順口搶埋佢口啲野食﹗

之前酷酷弟弟唔俾我入佢間屋,依家終於肯俾我入去玩﹗ 仲學我側頭影相﹗

唔知酷酷弟弟係唔係睇左「性顛奴」,學人玩45度角 ...........

我發現奧斯卡哥哥成日都偷拍我地﹗

奧斯卡哥哥係街執左啲樹枝返泥整玩具俾我地玩﹗我好鈡意呀﹗

好Q, 好得意. 做咗好朋友. 沒有打架了.

奧斯卡哥哥, 佢地係唔係同一個籠住?

好Q, 好得意. 做咗好朋友. 沒有打架了.

奧斯卡哥哥, 佢地係唔係同一個籠住?
小雲 發表於 2012-7-25 23:37

日日都打,依家多數丹丹打酷酷
因為酷酷唔識飛,多數都係丹丹win

依家一籠住﹗
過幾日加籠相

愛情鳥十分可愛!

在街執的樹枝安全嗎?因為擔心有毒、有菌等原因,一直都唔敢執。

可以排排企就無問題啦~
我果兩公婆, 90%時間好恩愛,
不過間中都會老公俾老婆打

可以排排企就無問題啦~
我果兩公婆, 90%時間好恩愛,
不過間中都會老公俾老婆打
kaka0304 發表於 2012-7-26 10:52

家暴!