返回列表 發帖

山洪暴發

引述一則新聞:兩名青年前日到沙頭角鹿頸的屏南石澗行山,一場突如其來的狂風驟雨引發山洪暴發...

山洪暴發非常危險~本人就曾經親身經歷過~所以有人問我怕唔怕鬼~

我話我單獨一個人~半夜12點~在大埔猛鬼橋下~山洪暴發~在短短幾秒鐘~由幾吋水就升到腰~

洪水之猛~言語不能形容~我咁都唔死~真係大命~當時仲係黑雨~又行雷~停電~雙手攞住好多野~

一隻手又攞住隻葵花BB~伸手不見五指~只係依靠閃電一殺~認定前路~根住再等下一個閃電~

咁樣一個人行了90分鐘~步出猛鬼橋~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

葵花BB
加我FB請話知閣下是誰

好勁

葵花BB
louisa20047 發表於 2012-7-10 11:06

你的眼中只有葵~~~本文主旨明明係講述主席如何以一人之力闖出洪流猛水~飛出九霄雲外~~

沙頭角鹿頸的屏南石澗......無錯風景幾靚,但真係唔好去玩,因為每年都有人死,耕田牛住付近都怕唔上去.總之唔好去玩,有事要人救,要等3...4小時,好難上落山
天狼星大仙養隻牛牛
乜都唔識新手中新手

你的眼中只有葵~~~本文主旨明明係講述主席如何以一人之力闖出洪流猛水~飛出九霄雲外~~
養鳥新丁 發表於 2012-7-10 17:23

對唔住~見到葵花2字~對眼好自然發左光先
加我FB請話知閣下是誰

沙頭角鹿頸的屏南石澗......無錯風景幾靚,但真係唔好去玩,因為每年都有人死,耕田牛住付近都怕唔上去.總之唔好去玩,有事要人救,要等3...4小時,好難上落山
tsw 發表於 2012-7-10 20:59

澗中水鬼搵替身

澗中水鬼搵替身
養鳥新丁 發表於 2012-7-10 22:17

最好搵你~