返回列表 發帖

問一個無聊o既問題

如果我淨係知道某個人個名,樣貌,同埋佢係邊度做兼職,其他乜都唔知。
試過用人名,拼音,工作地點搜尋,都係搵唔到佢Facebook。。。
咁我有咩可以搵到佢Facebook?!

講明先,個問題係朋友托我幫佢問= =

完全明白~係幫你朋友問~

有d人未必用真名~好似我就用"風中飛鸚"

咁你可以先試真名~如果唔得~從佢朋友著手~相內找你要找的人~找到就知佢用乜野名開啦~

不過佢都可以唔理你都得架~你慢慢試下啦~唔係~講錯~係你朋友慢慢試啦~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

如果我淨係知道某個人個名,樣貌,同埋佢係邊度做兼職,其他乜都唔知。
試過用人名,拼音,工作地點搜尋,都係搵唔到佢Facebook。。。
咁我有咩可以搵到佢Facebook?!
hoilaam 發表於 2012-7-10 10:32

問佢本人咪得
無電話咪用最原始既方法~~去佢公司搵佢

問佢本人咪得
無電話咪用最原始既方法~~去佢公司搵佢
養鳥新丁 發表於 2012-7-10 17:21

我朋友怕羞唔夠擔同佢講野,我朋友同佢o既關系連朋友都稱唔上- -

追女仔丫?出聲啦~我係高手中高手~天下間~有邊個唔識我情場殺手鬼見愁~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk

追女仔丫?出聲啦~我係高手中高手~天下間~有邊個唔識我情場殺手鬼見愁~
風中飛鸚 發表於 2012-7-11 17:54

一早估到

風中飛鸚 發表於 2012-7-11 17:54

NO NO NO~係追男仔- -

NO NO NO~係追男仔- -
hoilaam 發表於 2012-7-12 13:10

簡單,我公司有過呢種case,個女仔(客黎),黎過幾次,幾靚女下,有次食完野行埋吧台,放低左張紙仔就怕怕醜醜咁走左,張紙有個女仔名同電話,(你中意可以寫埋三圍),可惜張紙當場被當事人女友沒收

簡單,我公司有過呢種case,個女仔(客黎),黎過幾次,幾靚女下,有次食完野行埋吧台,放低左張紙仔就怕怕醜醜咁走左,張紙有個女仔名同電話,(你中意可以寫埋三圍),可惜張紙當場被當事人女友沒收+:苦惱的煙狂=+ ...
養鳥新丁 發表於 2012-7-12 14:34

我朋友絕對唔會敢做- -我知你聰明過人架啦 快D救下我朋友啦

我朋友絕對唔會敢做- -我知你聰明過人架啦 快D救下我朋友啦
hoilaam 發表於 2012-7-12 14:53

你朋友男定女先

你朋友男定女先
養鳥新丁 發表於 2012-7-12 20:09

追仔ar~~你覺得呢!!

追仔ar~~你覺得呢!!
卡樂B 發表於 2012-7-12 20:51

我點知係咪D死基佬

我點知係咪D死基佬
養鳥新丁 發表於 2012-7-12 21:33

小子!!你咩意思!!

我點知係咪D死基佬
養鳥新丁 發表於 2012-7-12 21:33

Do you want to die?

原來是GAY的~~~~幫你個朋友唔到

女追男就幫你唔到~我一向都係俾人追~..........................................斬

女追男就幫你唔到~我一向都係俾人追~..........................................斬
風中飛鸚 發表於 2012-7-13 16:14

我有種強烈俾人呃o既感覺- -

原來是GAY的~~~~幫你個朋友唔到
養鳥新丁 發表於 2012-7-13 13:57

嗚哇。。。你蝦我T^T

那個你說的你的朋友就是你