返回列表 發帖
明白! 唔該哂!
彈頭 發表於 2012-7-12 11:33

細雀可以唔洗焊~我可以幫你整~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

有時間一定去揾下先 Thanks 主席

風中飛鸚 發表於 2012-7-12 11:36

咁我洗唔洗出鴨記揾兩條鏈比你?
如果唔洗可以幫我整兩條?
因為,太陽同凱克都喜歡咬威也繩!
如果OK, 我22 號比返工料銀兩你
多多! 黑頭凱克
DeDe !  黑頭凱克
Cash ! 太陽鸚鵡

未端照板煮碗焊個大DD圈上去~

咁就幾細隻雀都得啦~至於點整~主人就要主動D去搵~世上無難事~只怕有心人~
風中飛鸚 發表於 2012-7-12 10:25

主席, 上次聽完你指導後, 我哋都係用同一方法, 好好用, Thx. 不過, 未端就用了一個硬身的鑰匙圏 (最普通兩個圈那種), 可以嗎? 現觀察, Hero 對個鑰匙圏冇興趣~~~

風中飛鸚 發表於 2012-7-12 11:36

飛鸚哥, 我想問下你幫我成SET 整 定 係淨整個小鋼圈?
可以幫我搞埋條鏈嗎?
麻煩覆一覆我!!
多多! 黑頭凱克
DeDe !  黑頭凱克
Cash ! 太陽鸚鵡

主席, 想問下如果已經成年的雞尾, 可以上腳環嗎 ? 因為有三隻同樣的原灰公, 很難分辨. 有什麼好方法.

主席, 想問下如果已經成年的雞尾, 可以上腳環嗎 ? 因為有三隻同樣的原灰公, 很難分辨. 有什麼好方法.
scyau 發表於 2012-9-26 10:11

腳環?腳環係BB出世14,15日先okay~
腳環就有大,中,細~~雞尾就用細,你搵下雀街,or DIY~

Icon果隻?

可用唔同色開口環
LB一對 吱吱.左左
雞尾一家 烏哩  單刀 阿大阿二,阿細
灰鸚   百厭仔

[quote]
腳環?腳環係BB出世14,15日先okay~
腳環就有大,中,細~~雞尾就用細,你搵下雀街,or DIY~
卡樂B 發表於 2012-9-26 20:45 [/quote
14.15日上腳環可能太遲了,我的雞尾12日都好難上
LB一對 吱吱.左左
雞尾一家 烏哩  單刀 阿大阿二,阿細
灰鸚   百厭仔

我用幼嘅威也

妙计。好主意。
vase

此方法非常好用~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909