返回列表 發帖
牠是薰衣草金蟒........................
cool 發表於 2012-7-17 01:17

太棒了

[quote]
大陸有家人放養一條廿九幾呎巨網~成條燈柱咁粗~仲放個兩歲兒子坐住條蛇影相~

我覺得條蛇唔食佢個仔原因~係太細件~唔想食~
風中飛鸚 發表於 2012-7-17 10:26 [/quote
大陸太多利害的人..........................
新手什麼都不知,多多指教,thx..........

[quote]

太棒了
養鳥新丁 發表於 2012-7-17 12:32 [/quote
大哥送比你都冇用,隨時小個樹友...............

太棒了
養鳥新丁 發表於 2012-7-17 12:32 [/quote
大哥送比你都冇用,隨時小個樹友...............
cool 發表於 2012-7-17 12:54

我才不要~~~現在只喜歡睇人養

我才不要~~~現在只喜歡睇人養
養鳥新丁 發表於 2012-7-17 13:00

very good law.handsome boy.......

very good law.handsome boy.......
cool 發表於 2012-7-17 14:31

沒錢沒時間沒能力

沒錢沒時間沒能力
養鳥新丁 發表於 2012-7-18 02:25

一定不是你................

一定不是你................
cool 發表於 2012-7-18 03:19

有心無力~~~眼闊肚窄~~~什麼都想養~~~
現在也嫌家中傢伙太多

坦白講,雖然自然界係弱肉強食,不過自己養嘅寵物由我哋安排都幾難受

食乳豬??

冇沙糖?
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909