返回列表 發帖

朋友小蟲開餐..................

大胃皇..............

新手什麼都不知,多多指教,thx..........

牠真識食,食乳豬是嗎?
家中鸚鵡 - 三囝大逹摩 (阿奇 )十分多話可愛
            - 大仔雞尾- 已經在別的地方
            - 二囡小達 (阿一)飛走了,但還尋找中

牠真識食,食乳豬是嗎?
Mr_fran 發表於 2012-7-12 09:23

系!因為好過食N只科鼠............................

好靘!佢幾歲呀????

一隻頂到幾耐= =..
雞尾:黃化-彭彭(終於5.3.2013 7am),原色-咩咩,古銅珍珠-必必,黃化珍珠-圈圈,珍珠派特-花花
亞歷-包包@2012, 嚕嚕嚕(2013/1/3-2013/3/12 3am)
折衷-伯爵與豆豆(2000)
和尚-QQ與MOMO(2012)
太陽-威威(~2002)與叮叮

[quote]一隻頂到幾耐= =..
yimaggie 發表於 2012-7-13 02:34 [/quote
two week.................

好靘!佢幾歲呀????
jenny 發表於 2012-7-12 16:42

abt 3 yrs................

一直很喜歡

我一定唔會養~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

靚蟲有$$$$$一定會養
天狼星大仙養隻牛牛
乜都唔識新手中新手

黃金蟒都唔算好貴啦, 不過膳食費就...

我而家兩球蟒一粟米如果個個星期都餵都唔平... 貴過曬其他寵物...

呢條應該好似唔係白化緬甸蟒(黃金蟒), 白化網紋蟒???
折衷BB Garu~~

我係十三少~~~~~

11# hahalegolas1991

我九條球蟒, 皮費~~~
折衷BB Garu~~

我係十三少~~~~~

請問咁大條可以上手玩的嗎?平時個箱要不要蓋?

wailamzai 發表於 2012-7-16 03:32

你也養~~~?

好靚呀
我家是"開心動物園"

你也養~~~?
養鳥新丁 發表於 2012-7-16 03:47

我覺得好特別啊

黃金蟒都唔算好貴啦, 不過膳食費就...

我而家兩球蟒一粟米如果個個星期都餵都唔平... 貴過曬其他寵物...
hahalegolas1991 發表於 2012-7-15 22:04

牠是薰衣草金蟒........................

wailamzai 發表於 2012-7-16 03:32

可以,牠住4x6尺箱.................一定蓋,蛇很小放養......................

可以,牠住4x6尺箱.................一定蓋,蛇很小放養......................
cool 發表於 2012-7-17 01:20

大陸有家人放養一條廿九幾呎巨網~成條燈柱咁粗~仲放個兩歲兒子坐住條蛇影相~

我覺得條蛇唔食佢個仔原因~係太細件~唔想食~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909