返回列表 發帖

點解唔做版主?

今日係荃灣撞到會長(未撞到見紅果隻)
問起點解唔做版主?(是其他網頁)
其實好簡單
因為唔想爭
做了幾年版主
無收入    無回報   為乜?
純為了寵物
有人為了某些目的在我版做副版主
之後經常試我底線
之後出了配種POST
DEL佢又投訴
我要日日睇版都無甘多時間招呼佢
SO....咪唔做囉
唔好再問我點解啦
我有四隻鸚鵡
一隻叫[笨招]...[黑頭]
一隻[招積仔]...[珍達]
一隻[亞帆]...[雞尾]已在彩虹橋
一隻[亞達]...[雞尾]已在彩虹橋

點解唔做版主?
其實好簡單
因為唔想爭
做了幾年版主
純為了寵物
之後經常試我底線
之後出了配種POST
DEL佢又投訴
我要日日睇版都無甘多時間招呼佢
SO....咪唔做囉
唔好再問我點解啦
paladin 發表於 2012-8-21 20:56

這些都只是虛名罷了~~~放低個名~~輕輕鬆鬆更好過

其實好簡單
因為唔想爭
做了幾年版主
純為了寵物
之後經常試我底線
之後出了配種POSTpaladin 發表於 2012-8-21 20:56

2# 養鳥新丁

我生命也放低很久了.
12/3/2013   新家新的開始!
近來院友多.................
養鸚人多是瘋瘋癲癲的人生 !
4-9-13 養狗生活終結了 !

2# 養鳥新丁

所以而家好遊閒囉
我有四隻鸚鵡
一隻叫[笨招]...[黑頭]
一隻[招積仔]...[珍達]
一隻[亞帆]...[雞尾]已在彩虹橋
一隻[亞達]...[雞尾]已在彩虹橋

有人辭官歸故里, 有人漏夜趕科場.

我有朋友做區議員~真係花好多時間在區內~我問佢:你真心為市民服務?定沽名釣譽?現在只得我同你~可以講真話~就算只係沽名釣譽或利用職權去方便自己都唔怕講~

佢回答:起初真係想要100%著數~及100%沽名釣譽~完全0%服務市民~
後來有一份成功感~有30%沽名釣譽70%服務市民~
現在100%服務市民啦~可惜現在背脊俾人篤到花晒~冇心機再做落去~做得幾好都俾人鬧~

其實鸚鵡係我地喜歡寵物~本來為鸚鵡出丁多力~好值得~如果做得太唔開心~我支持你放手~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

我地都經常發現有D人好鍾意玩分身,
自己答自己、自己讚自己,又自己撐自己,
又用不同的分身去攻擊網友,
被發現就玩洗版,又去其他網出post閙我地,
真係好幼稚。希望人越大,工作多了,就成熟D處事啦!
只要你開心,任何決定我地都會支持你!

真係好幼稚。希望人越大,工作多了,就成熟D處事啦! ...
啤梨 發表於 2012-8-22 22:46

近排太多自戀狂~變態佬~

睇咗2日都唔明講乜
天狼星大仙養隻牛牛
乜都唔識新手中新手

真係好幼稚。希望人越大,工作多了,就成熟D處事啦! ...
啤梨 發表於 2012-8-22 22:46

不是說我吧

11# 養鳥新丁

放心~~~~放心! 絕對唔係話你
你比之前真係乖咗好多..........抵讚

不是說我吧
養鳥新丁 發表於 2012-8-22 23:37

是你是你是你說的豬耳

最賤"話商業活動"

我都未去過...唔知有冇機會呢

實給人插死...帶黑超咪得囉...

是你是你是你說的豬耳
BABYPAPA 發表於 2012-8-22 23:51

豬耳???

豬耳???
lcet1234 發表於 2012-8-23 00:00

救命呀...咪追.......................................................雖然我似方力先...

的回覆啦
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

16# BABYPAPA

方臉先生~~

16# BABYPAPA

方臉先生~~
Daddy 發表於 2012-8-23 00:16

方力新呀

張相好嚇人.....
雞尾:黃化-彭彭(終於5.3.2013 7am),原色-咩咩,古銅珍珠-必必,黃化珍珠-圈圈,珍珠派特-花花
亞歷-包包@2012, 嚕嚕嚕(2013/1/3-2013/3/12 3am)
折衷-伯爵與豆豆(2000)
和尚-QQ與MOMO(2012)
太陽-威威(~2002)與叮叮

救命呀...咪追.......................................................雖然我似方力先...

你唔好整自己個樣丫~現在可以還原架~

的回覆啦
BABYPAPA 發表於 2012-8-23 00:09
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909