返回列表 發帖

即興豬骨煲

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

email:perfect90220909@yahoo.com.hk

今日有幾個雀友到公司探訪,即興去了食豬骨煲,

白色衫條友好熟口面
早知我又黎啦

的確好好味, 返屋企洗頭時仲嗅到一陣豬骨味! 好香牙!
可惜白痴左唔記得拿糧
我叫Jo Joe 祖
Msn: joefong@hotmail.com
My blog: [url]http://hk.myblog.yahoo.com/wolfdog321/[url/]
小晴永遠懷念你!

耶~~~攪到人哋好想食宵夜喔 ~~~
我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶

mayyan100@hotmail.com

原帖由 joankong 於 2008-10-19 00:20 發表
白色衫條友好熟口面
早知我又黎啦

灣仔走失鸚鵡.我同onon去捉留果位呀joe

hahahaha....
我正是灣仔走失鸚鵡的Joe
JoanKong…我真是可惜,還未來過你家中聚會!
今晚的豬骨煲真是好香噴噴美味

原帖由 wolfdog321 於 2008-10-19 00:25 發表
的確好好味, 返屋企洗頭時仲嗅到一陣豬骨味! 好香牙!
可惜白痴左唔記得拿糧

你地又食得咁開心

咁等我下次幫你扲啦,之後比小b食住先

hi,joe你好,希望你唔介意我用”條友”黎型容你啦
唔洗可惜,下次實有機會既
食完就唔好係到引人啦

JoanKong, u are very kind to us.
Thanks in advance... hahaha

原帖由 joejoe 於 2008-10-19 01:03 發表
JoanKong, u are very kind to us.
Thanks in advance... hahaha

突然轉左出英文,差d唔識睇添

原帖由 joankong 於 2008-10-19 00:57 發表
hi,joe你好,希望你唔介意我用”條友”黎型容你啦
唔洗可惜,下次實有機會既
食完就唔好係到引人啦

唔係引人丫,影d相分享下歡樂氣氛.

有蜆 ....正!
好吸引
ONON

窮在路邊無人問~~~~富在深山有遠親........

上次bbq 果度? d 豬骨煲好唔好味?
可愛雞尾 毛.菲.吱.樂.豬豬
霸王葵花 Lufian
不愛穿衣 大眼仔
超級管家 囝囝
過度活躍 三腳貝貝

原帖由 sesese 於 2008-10-19 02:15 發表
上次bbq 果度? d 豬骨煲好唔好味?

忘記左打電話俾你,.我都有問打電話俾荃灣區雀友.

豬骨煲勁好味.係我第一次吃到最好的打邊爐,牛肉好正,豬骨好香,材料好新鮮

次次食好野都唔早 d call我~

主席都叫我地去,可惜,可惜, 即興最好玩