返回列表 發帖

糧的價錢

名店的雀是貴一些,但糧反而比新店便宜,加上我VIP .
抵上加抵!新丁可買更多lemon tea 飲了!
如雀友 有須要,可代買啦!
12/3/2013   新家新的開始!
近來院友多.................
養鸚人多是瘋瘋癲癲的人生 !
4-9-13 養狗生活終結了 !

BABYPAPA 發表於 2012-8-28 13:35

歷來好多像你的好心人~出心幫雀友~希望節省金錢~倒頭來都係一肚氣~
因為好心著雷擘~你信我~我中得招多啦~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

歷來好多像你的好心人~出心幫雀友~希望節省金錢~倒頭來都係一肚氣~
風中飛鸚 發表於 2012-8-28 15:09

我目擊呢類案件都有數次

新丁唔好飲咁多飲料,始終呢D 嘢高糖,飲白滾水健康D
google+  一齊來嚟玩
https://plus.google.com/i/MqLu1WNN36A:y-bDpDtl_PU

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

新丁唔好飲咁多飲料,始終呢D 嘢高糖,飲白滾水健康D
shadow 發表於 2012-8-28 15:29

所以咪長不高!

我目擊呢類案件都有數次
養鳥新丁 發表於 2012-8-28 15:12

我幫了你,你有比雷擘咩,人家快你一步仆去汁雀就 雀代罪

我幫了你,你有比雷擘咩,人家快你一步仆去汁雀就 雀代罪
BABYPAPA 發表於 2012-8-28 17:04

好心著雷劈的意思是你被雷劈~~不是我

風中飛鸚 發表於 2012-8-28 15:09

樹樹我最信你啦,你的好意不會被劈的!

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽,只有管理員可見
BABYPAPA 發表於 2012-8-28 17:00

怎同~~~一元也是錢~數目不能含糊

好心著雷劈的意思是你被雷劈~~不是我
養鳥新丁 發表於 2012-8-28 17:07

劈你我都擋了先啦,高你咁多,近六呎

劈你我都擋了先啦,高你咁多,近六吋
BABYPAPA 發表於 2012-8-28 17:12

只有六吋?

只有六吋?
養鳥新丁 發表於 2012-8-28 17:21

女仕幸福了

女仕幸福了
BABYPAPA 發表於 2012-8-28 17:30

求命呀主席,我文人雅士,给人斷章取議 !比人劈先,還我清白

的確好心係好易比雷砍,小心小心~

~

[quote]

的確好心係好易比雷砍,小心小心~

~
煙花 發表於 2012-9-11 23:28 [/quote
我覺得是正確的事就去做,劈与劈也不㑹想太多
做人簡單些,活也開心些!
何必每事複雜化呢!
唔怪得這裡咁多兩面人啦!假惺惺 !

BABYPAPA 發表於 2012-8-28 13:35

邊間有VIP?
有機會再養返鸚鵡

邊間有VIP?
vogar 發表於 2012-9-23 22:51

BII

BII
BABYPAPA 發表於 2012-9-24 00:38

我得九折卡。。。
有機會再養返鸚鵡