返回列表 發帖

我的大大隻...

已經霸o左張床啦, 仲要怒啤, 眼神甚不友善...

該猥囉~~~張床咁少女既

該猥囉~~~張床咁少女既
養鳥新丁 發表於 2012-9-5 17:59

我老媽子o架...
佢理得你, 最緊要有得嘆...

正,,夠件頭,手感一流啦~~~~有無搵女女比佢呀...

養鬣蜥有咩要注意?

我超想抱佢.......
粟米 - LB
薄荷 - LB

正,,夠件頭,手感一流啦~~~~有無搵女女比佢呀...
thomas_ng 發表於 2012-9-6 19:42

佢老婆?死咗都好幾年lu… 佢而家係呀伯嚟㗎啦十二歲…

養鬣蜥有咩要注意?
anthonychoi 發表於 2012-9-6 21:33

買到女仔就好啲,養着條仔你就玩完,惡到抽筋…

實際又惡唔惡呢?
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

實際又惡唔惡呢?
風中飛鸚 發表於 2012-9-11 17:00

惡! 好惡! 勁惡! 真係會死命衝過o黎咬你一大啖o架...
唔好以為佢食素啲牙唔尖, 好利o架... 咬落o黎個傷口好深好大, 勁標血, 好似比刀劈咁...

不過呢... 我見市面上少o左我養緊呢隻variation(iir), 好多時都係iii(分別係頭上面有無小角, iir先有, 仲有iir係肥短啲的), 聽聞iii就算係公都無咁惡啦, 我亦都有朋友養iii公, 真係無咁惡的...

第一張相佢隻手的勢好有趣. 個樣好似好heal禁.  

請問 :
佢會唔會捉d蟑螂同蟻食 ?
佢會唔會好似鸚鵡認人同痴人?
佢會否在床上便便嫁?  
有無磅過佢有幾重呀?

惡! 好惡! 勁惡! 真係會死命衝過o黎咬你一大啖o架...
唔好以為佢食素啲牙唔尖, 好利o架... 咬落o黎個傷口好深好大, 勁標血, 好似比刀劈咁...
hahalegolas1991 發表於 2012-9-11 21:48

幫佢帶條狗繩~~綁係屋企門口~~~~
比起養一隻狗更有效~~ 係人見到都彈開三尺先~~

我老媽子o架...
佢理得你, 最緊要有得嘆...
hahalegolas1991 發表於 2012-9-5 18:29

你放佢係你老媽子張床~~唔會俾人鬧?

12/3/2013   新家新的開始!
近來院友多.................
養鸚人多是瘋瘋癲癲的人生 !
4-9-13 養狗生活終結了 !

第一張相佢隻手的勢好有趣. 個樣好似好heal禁.  

請問 :
佢會唔會捉d蟑螂同蟻食 ?
佢會唔會好似鸚鵡認人同痴人?
佢會否在床上便便嫁?  
有無磅過佢有幾重呀?
發達鳥 發表於 2012-9-13 01:36

1. 唔會
2. 唔會, 但想食生果會周圍搵人
3. 絕對有機會會
4. 對上一次磅係幾年前, o個時13磅

你放佢係你老媽子張床~~唔會俾人鬧?
養鳥新丁 發表於 2012-9-14 17:12

唔係我放佢上去的, 係佢自己爬上去的~ 加上我呀媽錫寵物錫到不得了(呢條蜥蝪咬到佢爆缸唔止一次, 屋企隻龍貓咬爛曬佢房啲牆紙佢都任佢入房咬咬咬, 之前啲LB放出o黎玩會咬爛曬啲o野佢都照放), 所以唔會比人鬧~

平時隨便放佢係地下周圍爬?
咁咪可以周時咬人腳趾o羅?

師兄你隻大大好有氣勢呀
小朋友

平時隨便放佢係地下周圍爬?
咁咪可以周時咬人腳趾o羅?
coletrain 發表於 2012-9-19 10:31

係放養o架~ 唔係咬腳趾, 係咬腳掌最多靜脈o個忽...