返回列表 發帖
估唔到我中左~真係有心卉花花不發~

我冇買~家人買姐~估唔到幾易中丫~原來六合彩好易中~只要填寫6個佢抽出黎號碼就得架啦~
我地好求其就中左半注~唔知幾錢呢?

一注6個字~半注3個字~一注4千萬~半注一千萬都好丫 ...
風中飛鸚 發表於 2012-9-25 10:53

你中風就有份

你中風就有份
養鳥新丁 發表於 2012-9-25 12:54

聽得太多悲情救助電話咪發
Up風多些
12/3/2013   新家新的開始!
近來院友多.................
養鸚人多是瘋瘋癲癲的人生 !
4-9-13 養狗生活終結了 !

聽得太多悲情救助電話咪發
Up風多些
BABYPAPA 發表於 2012-9-25 16:02

其實求助電話真係好多∼有時幾日都冇一個∼有時一日好多個∼唔好以為全都是新手打黎∼
好多時都會係D養左好多年∼什至養鸚鵡專家打黎問∼因為專家養鸚鵡可以好叻∼但一到要做決定時∼好需要人幫手分析∼去到面臨重要決擇時∼更加束手無策∼

忘記左一樣∼有時會係我D仇家搵人打電話黎問∼因為自己唔好意思打∼(我點知道?)
舉例:(以下是老作∼)有朋友打電話黎講∼你仇家隻藍頭左邊翼第七條毛出血∼抵佢死丫∼我話唔關鸚鵡事∼我都希望隻鸚鵡快D好番∼下午就有新人打電話黎問∼佢養隻藍頭左邊第七條毛出血∼
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

23# 風中飛鸚

越来越不明你要表達什麽了  主席
總知你是好人就得了
12/3/2013   新家新的開始!
近來院友多.................
養鸚人多是瘋瘋癲癲的人生 !
4-9-13 養狗生活終結了 !

其實求助電話真係好多∼有時幾日都冇一個∼有時一日好多個∼唔好以為全都是新手打黎∼
好多時都會係D養左好多年∼什至養鸚鵡專家打黎問∼因為專家養鸚鵡可以好叻∼但一到要做決定時∼好需要人幫手分析∼去到面臨 ...
風中飛鸚 發表於 2012-9-26 10:25

更有人打黎問路~~~問邊到搭巴士~~又或者講廢話~(例如小弟)

更有人打黎問路~~~問邊到搭巴士~~又或者講廢話~(例如小弟)
養鳥新丁 發表於 2012-9-26 13:19

真係有人打電話~我見到來電~一開口先答:你隻鸚鵡冇事~

有人會問~隻鸚鵡個頭郁丫~/對翼會張開丫/單腳企丫/以上咁無聊舉動都會睇醫生架~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk

中咗一億我先話你哋聽我會點使呢D錢。。。
主席不嬲都咁鬼死好人~馳名省港澳~~
google+  一齊來嚟玩
https://plus.google.com/i/MqLu1WNN36A:y-bDpDtl_PU

養鳥新丁 發表於 2012-9-26 13:19

你在說我嗎?

不如調轉啦~我唔中六合彩~希望大家中~如果有會員中左頭獎一億~只要幫我供左層樓就得啦~淨番七年咋~

(咁叫博一博精神~連5元去買六合彩都唔洗~)