返回列表 發帖

如果你中左一億六合彩

你會點安排D錢?
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

你會點安排D錢?
風中飛鸚 發表於 2012-9-22 13:04

一部份捐俾貧困地區既人~~~
之後當然環遊世界~~見識下其他地方~~周遊列國~例如登上釣魚台~(講笑)
到遊夠就當然攞D錢投資~~

又或者買五千隻藍黃金剛~~~
(當兩萬元一隻~~大手買入應該唔洗)

或買六七十萬隻愛情鳥~~~放在家中任何角落~~
一打開屋企門~~多到湧出來

如果咁樣~你就有權訓練放飛~當你有十多隻一齊放飛~咁成功機會就高好多~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk

點用唔仲要~最重要係買左未~

一部份捐俾貧困地區既人~~~
之後當然環遊世界~~見識下其他地方~~周遊列國~例如登上釣魚台~(講笑)
到遊夠就當然攞D錢投資~~
養鳥新丁 發表於 2012-9-22 13:07

講古
天狼星大仙養隻牛牛
乜都唔識新手中新手

講古
tsw 發表於 2012-9-22 17:37

今期六合彩如果我中左~會用黎買番釣魚台~送俾中國~祝願世界和平~!

講真~我都同全香港人咁~如果中左六合彩~會用黎買樓~我會用約一千萬左右去買樓~情願買偏僻D~都要買大D~

今期六合彩如果我中左~會用黎買番釣魚台~送俾中國~祝願世界和平~!
風中飛鸚 發表於 2012-9-22 18:04

天狼星大仙養隻牛牛
乜都唔識新手中新手

4# 養鳥新丁

我會租個曰本美女去酒店 happy  happy ~~

唔洗租啦 買都得la

我會買返以前間屋送返俾我老豆 然後再買地仔起間屋仔
雞尾:黃化-彭彭(終於5.3.2013 7am),原色-咩咩,古銅珍珠-必必,黃化珍珠-圈圈,珍珠派特-花花
亞歷-包包@2012, 嚕嚕嚕(2013/1/3-2013/3/12 3am)
折衷-伯爵與豆豆(2000)
和尚-QQ與MOMO(2012)
太陽-威威(~2002)與叮叮

咪做上等人要做的野囉
12/3/2013   新家新的開始!
近來院友多.................
養鸚人多是瘋瘋癲癲的人生 !
4-9-13 養狗生活終結了 !

12# Daddy

夢碎了.....

中左會捐3分1比聯合國兒童基金,買返隻大白黎玩下,再買樓收租,然後繼續返工
有機會再養返鸚鵡

本身已經有大批慈善機構~包圍馬會六合彩登記處~

夢碎了.....
wailamzai 發表於 2012-9-23 21:48

仍需努力

估唔到我中左~真係有心卉花花不發~

我冇買~家人買姐~估唔到幾易中丫~原來六合彩好易中~只要填寫6個佢抽出黎號碼就得架啦~
我地好求其就中左半注~唔知幾錢呢?

一注6個字~半注3個字~一注4千萬~半注一千萬都好丫~