返回列表 發帖

e隻係咩嚟???

我估係絨猴一種..搵唔到
雞尾:黃化-彭彭(終於5.3.2013 7am),原色-咩咩,古銅珍珠-必必,黃化珍珠-圈圈,珍珠派特-花花
亞歷-包包@2012, 嚕嚕嚕(2013/1/3-2013/3/12 3am)
折衷-伯爵與豆豆(2000)
和尚-QQ與MOMO(2012)
太陽-威威(~2002)與叮叮

黑耳絨猴bb??成5 雞喎......................
新手什麼都不知,多多指教,thx..........

這好玩!!

黑耳絨猴bb??成5 雞喎......................
cool 發表於 2012-9-26 02:03

返工食飯訓教都可以帶在身邊呢

返工食飯訓教都可以帶在身邊呢
養鳥新丁 發表於 2012-9-26 02:08

一壓即扁......
加我FB請話知閣下是誰

3# cool

我以為係白耳or 侏儒

好似熊仔鼠咁大隻. 個樣好精靈呀!

依個好玩丫

MANGO 學講嘢.. YEAH
綠寶(折衷)肯跟我LA

依個好玩丫

綠寶(折衷)肯跟我LA

得意得意
12/3/2013   新家新的開始!
近來院友多.................
養鸚人多是瘋瘋癲癲的人生 !
4-9-13 養狗生活終結了 !

一壓即扁......
louisa20047 發表於 2012-9-26 02:36

你個頭就一壓即扁

小朋友

3# cool

要甘貴?????如果白耳又點分別呢?

我有興趣8下係邊度搵到多D

綠寶(折衷)肯跟我LA

新手什麼都不知,多多指教,thx..........

15# fishball

黑寵物,只係上手玩左陣,上萬元呢

http://www.herpera.com/tammoset.htm 點分邊種打邊種就唔知啦

cool 發表於 2012-9-26 02:03

1係黑到極點黑寵~分分鐘拉人封艇~多年前曾經有人開價10000元~我覺得天價~幾個月後即變兩萬~

2直到現在~我反樸歸真~如果要睇瀕危動物~去動物園好啦~如果人人都爭相用錢去擁有一隻瀕臨絕種動物~只有更加快佢地滅亡~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

唔好話我假仁義~
偷運到港一隻絨猴~除左本身偷運時的損耗~可能在偷獵時~都需要殺害到幾隻先得到一隻~
就當我係乞兒~乞求大家唔好咁做~由其是絨猴類的靈長動物~

可能同等情況~出現在龜身上~損害雖然都唔細~點都冇絨猴咁誇張~
欣賞一隻動物~不必要個人擁有佢~

(老實講~本來我都有個養絨猴夢想~不過現在唔再有~)
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909