返回列表 發帖

iOS6.0

用iPhone的樹友,
大家Update左未?
今次好快,攪左唔駛一個鐘!
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
灰鸚係大b哥,迷你金剛係大舊金,
lovebird係b仔,b女同埋福仔…
2012•04•27,我最愛、最鍚、最乖的大舊金走了。。。
2012•05•04,大舊金跟我們回家了。。。
大舊金走左之後,新回來的是細七…

暫時不會升

升左,無姑姑MAP,又無UTUBE,唔升好過。
藍頭:荷蘭豆(豆豆)
黃頭:荷包蛋(蛋蛋)

升左,無姑姑MAP,又無UTUBE,唔升好過。
ping 發表於 2012-10-7 10:53

耗電速度如何?

我部機 update 唔到, 整極都 failure, 先達友都投降.

我覺得值得update,
一丶我部4S買左成年一直未update過,一直都係舊version;
二丶update完我暫時覺得慳電左,食少左電;
三、影相多左個玩影全景function;
四、emotional icon多左;

至於ping話無左google map,我好少用,對我影響不大,
無YouTube,因我用smartone,已加錢睇高清YouTube!

我部機 update 唔到, 整極都 failure, 先達友都投降.
Louis 發表於 2012-10-7 23:04

連先達都攪唔掂,準備換機吧!

一丶我部4S買左成年一直未update過,一直都係舊version;

至於ping話無左google map,我好少用,對我影響不大,
無YouTube,因我用smartone,已加錢睇高清YouTube!
至於ping話 ...
mmchu 發表於 2012-10-8 00:14

我一樣係4S~~一樣完全無update過~
耗電真係慢左?係就正喎~~全景有乜用?可否詳細講下?
但~~無google map就濕滯少少~~有時拿起手要搵地圖就麻煩~
無youtube無歌聽丫

I phone 我老人家用不著的 睇到眼朦,按錯䣓離!
12/3/2013   新家新的開始!
近來院友多.................
養鸚人多是瘋瘋癲癲的人生 !
4-9-13 養狗生活終結了 !

連先達都攪唔掂,準備換機吧!
mmchu 發表於 2012-10-8 00:15

因為我用緊 Nokia 舊機, 就算 Steve 翻生, 都 upgrade 唔到我部機去 IOS 6!  

APPLE iOS6.0

仲有SIRI可以用中文,不過都幾無聊!
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

I phone 我老人家用不著的 睇到眼朦,按錯䣓離!
BABYPAPA 發表於 2012-10-8 09:03

用三叔,個SCREEN相對大D!

因為我用緊 Nokia 舊機, 就算 Steve 翻生, 都 upgrade 唔到我部機去 IOS 6!  
Louis 發表於 2012-10-8 10:44

咁無辦法,SORRY

心郁郁想更新.......

用三叔,個SCREEN相對大D!
mmchu 發表於 2012-10-8 11:40

難袋嘛   

心郁郁想更新.......
養鳥新丁 發表於 2012-10-8 13:55

心動不如行動
加我FB請話知閣下是誰

iphone5用電好似倒水咁,玩唔夠一個鐘已經冇左一半
一屋五雀,兩隻中葵寶寶同一仔
栗額BB,黃頸綠怡,灰鸚Dolly

至於ping話 ...
mmchu 發表於 2012-10-8 00:14

我唔覺食電少左,好似快左。
我都用薯嘜通,都俾左38蚊,但唔識用全高清utube。click 過入去,都係用番個apps好D。

我用愛瘋4,如果4S,升左,SMS是imessage,傳訊息唔用whatapps都唔使錢。

心動不如行動
louisa20047 發表於 2012-10-8 16:48

原來手機容量不夠~~~要2.5GB先可更新~