返回列表 發帖

To: Kaka0304

這個小朋友由女兒改名為爽爽, 已經在新居安定下來, 非常得人喜歡, 玩具是由囡囡自己串給爽爽的禮物 ,爽爽要快高長大健健康康^^
感謝kaka0304, 祝生活愉快!
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

好跟手wor~

爽爽咁跟人,女女一定好錫佢!

這個小朋友由女兒改名為爽爽, 已經在新居安定下來, 非常得人喜歡, 玩具是由囡囡自己串給爽爽的禮物 ,爽爽要快高長大健健康康^^
感謝kaka0304, 祝生活愉快!
ankylam 發表於 2012-10-21 15:45

雙雙的細佬/細妹-爽爽好肥美呀! 你的女兒也很可愛哩. 恭喜哂.

溫馨提示:  門仔要上扣, 佢地好叻架, 識自己開門.

你用水樽, 要留意爽爽自己識唔識飲?

多謝小雲提醒, 你真係好細心呀!

爽爽之前唔係用水樽飲水, 所以真的要留意下佢識唔識飲呀~

重有佢雖然好跟人, 不過你要讓牠知道, 呢到係你話事架~

千萬唔好俾佢想點就點, 寵壞佢呀!

否則佢就變成你既主人架啦!

多謝提點, 我換左第二個水樽後, 爽爽有飲水了
放心, 我3邊門都有用夾夾好!

多謝提點, 我換左第二個水樽後, 爽爽有飲水了
放心, 我3邊門都有用夾夾好!
ankylam 發表於 2012-10-21 18:02

有心思

爽爽好靚﹗
小女主人都好靚﹗
真開心﹗

記得扣好門呀﹗
我卅小云卅ANKYLAM 3個都收養左KAKA的小朋友﹗大家保持聯絡丫
仲有大家姐安安唔記得俾边個收養左。。。。。

爽爽好靚﹗
小女主人都好靚﹗
真開心﹗

記得扣好門呀﹗
我卅小云卅ANKYLAM 3個都收養左KAKA的小朋友﹗大家保持聯絡丫
仲有大家姐安安唔記得俾边個收養左。。。。。
林林仔 發表於 2012-10-21 21:50

希望大家都幸福快樂甘生活啦~

個籠好似差枝磨爪棍
LB一對 吱吱.左左
雞尾一家 烏哩  單刀 阿大阿二,阿細
灰鸚   百厭仔