返回列表 發帖

KING仔剛好換好毛了!好靚呀!

大家好!近來好嗎?很久沒上來到鸚鵡樹了!
相片有幾張已經上載過了!費事又汁過!見諒!
另外想問下管理層交會費既戶口係什麼?我會期過了啦!
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
在愛鸚鵡的主人眼裡,鸚鵡是一個人,相反鸚鵡的眼裡,愛她的主人是一隻鳥。

KING仔真系好靚仔! 戥你開心呀

好可愛呀! 迷金識唔識同多唔多講野架?
Samsam

另外想問下管理 ...
king2403 發表於 2012-11-11 00:42

真係好靚仔呀

另外想問下管理 ...
king2403 發表於 2012-11-11 00:42

真係好靚仔呀

只有懷念!
在愛鸚鵡的主人眼裡,鸚鵡是一個人,相反鸚鵡的眼裡,愛她的主人是一隻鳥。

只有懷念!
king2403 發表於 2013-3-30 11:31

咩意思??懷~~~念~~~~?

點解呀?飛走咗?病逝?

我唔多唔少都係因為king仔先養迷金咋!
有Love Bird 魔怪 *Kiwi*
還有好o爹的  小紅肩*瓜子*
在彩虹橋繼續活躍  紅腹錐尾*火腩*
多左一隻嘈之巴閉的  紅額錐尾*Barbie*

What happened ?

King仔做咩,你放佢出來玩,飛走左。

最尾果張有隻貓响度,感覺好危險.....

What happen?

咩事都好, 樂觀面對
突然想起都是好回憶
唔開心你要搵人同你分憂  快d笑番啦