返回列表 發帖
我去晒雀,唔去燒烤,到時順風車你們去鸚鵡王國.   
我都想摸摸羊羊同狗狗!
我有13隻可愛寵物:
-1隻金毛尋回狗(Empire),-6隻(陸龜&水龜)  
-2隻灰鸚 (糖水&呀妹)-1隻迷你金(牛牛)
-1隻LB (豆豆)-2隻雞尾(寶寶&貝貝)
(6隻八哥狗~在心中, 彩虹橋再遇!)

唔該我想再請問下
到時係咪一定要帶雀去???
因為我廢事比人話係契弟啦
唔帶雀去only去玩人d雀

我有隻甩毛灰鸚,佢叫栗子

個trip推到12月, 今個星期又可以去
ONON

原帖由 kkkk007 於 27-10-2008 20:40 發表
唔該我想再請問下

只係想你帶多D佢出街,見多D人, 心情開朗, 毛都咬少兩條
ONON

先預我兩位,唔該!

Empire,廖生個度好似冇羊,上次個隻羊佢好似幫人買.

今次有冇乳豬燒呀?阿廖生話佢識得人攞乳豬,不過唔知堅定流???

唔記得我係報名晒雀&燒烤,唔該主席夫人.

原帖由 agnes283 於 2008-10-27 21:46 發表
唔記得我係報名晒雀&燒烤,唔該主席夫人.

放心啦, 人名表已更新!
我叫Jo Joe 祖
Msn: joefong@hotmail.com
My blog: [url]http://hk.myblog.yahoo.com/wolfdog321/[url/]
小晴永遠懷念你!

原帖由 OnOn 於 2008-10-27 21:23 發表

只係想你帶多D佢出街,見多D人, 心情開朗, 毛都咬少兩條

就算係,
d人都唔使咁講野掛
我有隻甩毛灰鸚,佢叫栗子

我同father重有mother一起去晒雀&燒烤ok thanks

原帖由 kkkk007 於 27-10-2008 22:09 發表

就算係,
d人都唔使咁講野掛

我諗大家都係請講吓笑 ....下次幫你打佢地
ONON

原帖由 kkkk007 於 2008-10-27 20:40 發表
唔該我想再請問下

1你唔好敏感啦,有時言者無心姐,唔好介意啦,

2我一時忘記左,如果去鸚鵡王國,唔知我地d鸚鵡點安置,
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

原帖由 風中飛鸚 於 27-10-2008 23:30 發表

其實大埔區, 你地可以諗吓食盆菜. 以前有個朋友帶我去過, 不過唔係好記得响邊樹
ONON

我又想去呀! 2位有無呀! Thanks
Manuselina Cattery 成員:
N x 貓,  3 x 龜,  1 x 魚,  1+1 x 鸚鵡。
金鋼已是最終成員, 簽了合約。_。
www.manuselina.com

原帖由 風中飛鸚 於 2008-10-27 23:30 發表

咁大個鸚鵡王國幾百隻雀都擺得落
我地十幾隻好易安置姐

Raco

原帖由 perry 於 2008-10-27 22:13 發表
我同father重有mother一起去晒雀&燒烤ok thanks
原帖由 大M 於 2008-10-28 00:28 發表
我又想去呀! 2位有無呀! Thanks

對不起, 人額已滿! 因場地所限!
唔怕我會影多d相俾大家補償啦!
原帖由 kkkk007 於 2008-10-27 22:09 發表

就算係,
d人都唔使咁講野掛

佢地可能講笑晒, 唔好太認真啦! 我味養之前夠成日痴玩雀, 係的話我一定第一個俾人打死!
原帖由 風中飛鸚 於 2008-10-27 23:30 發表

大不了叫廖生開個大籠俾我地放晒全部雀!
我叫Jo Joe 祖
Msn: joefong@hotmail.com
My blog: [url]http://hk.myblog.yahoo.com/wolfdog321/[url/]
小晴永遠懷念你!

真不好意思,因這星期較忙,難得你們入來大埔晒雀遊玩,本應招呼你們和安排節目給大家玩的,一盡地主之誼,現在還要你們替我們安排節目,真不好意思,要幚手可叫我.

原帖由 芳姨 於 28-10-2008 21:16 發表
真不好意思,因這星期較忙,難得你們入來大埔晒雀、遊玩,本應招呼你們和安排節目給大家玩的,一盡地主之誼,現在還要你們替我們安排節目,真不好意思,要幚手可叫我.

芳姨,

我想問吓門口個水池重有無, 可以放搖控船嗰個?  唔該!
ONON