返回列表 發帖
hi!on on,兩星期前到過正在維修,現在不知道開番未呢?若未開番,可玩放風箏.

原帖由 芳姨 於 28-10-2008 22:52 發表
hi!on on,兩星期前到過正在維修,現在不知道開番未呢?若未開番,可玩放風箏.

Thank you! 芳姨
咁就帶D風箏去放啦!

Wolfdog - 羽毛球完全OK! 但如果可以放風箏, 即好大風, 唔啱打羽毛球. 不過都可以照帶.
ONON

天文台報星期日有微雨喎,有冇影響呀
我家有3隻雀!
小英豬 - 多野講但唔學我想佢學個d!
一仔 - 嘈到咩咁但好得我媽歡心!
旺旺 - 學左4句就以後唔學既了哥!!

原帖由 OnOn 於 2008-10-28 23:08 發表

Thank you! 芳姨
咁就帶D風箏去放啦!

Wolfdog - 羽毛球完全OK! 但如果可以放風箏, 即好大風, 唔打羽毛球. 不過都可以照帶.

咁右係, 呢幾日的確大風左d! 我地可以bring定, 但我冇風箏, 右唔識放! 如果唔介意可唔可以搵人教下我牙, 如果係等我係玩具反x城買隻風箏!
我叫Jo Joe 祖
Msn: joefong@hotmail.com
My blog: [url]http://hk.myblog.yahoo.com/wolfdog321/[url/]
小晴永遠懷念你!

[quote]原帖由 wolfdog321 於 2008-10-28 18:50 發表

對不起, 人額已滿! 因場地所限!
唔怕我會影多d相俾大家補償啦!

是我太遲決定, 下次再一起去吧!
Manuselina Cattery 成員:
N x 貓,  3 x 龜,  1 x 魚,  1+1 x 鸚鵡。
金鋼已是最終成員, 簽了合約。_。
www.manuselina.com

原帖由 大M 於 2008-10-29 00:28 發表
[quote]原帖由 wolfdog321 於 2008-10-28 18:50 發表

對不起, 人額已滿! 因場地所限!
唔怕我會影多d相俾大家補償啦!

是我太遲決定, 下次 ...

sorry, 如有臨時更改立即通知!
我叫Jo Joe 祖
My blog: [url]http://hk.myblog.yahoo.com/wolfdog321/[url/]
小晴永遠懷念你!

原帖由 wolfdog321 於 29-10-2008 12:15 AM 發表

咁右係, 呢幾日的確大風左d! 我地可以bring定, 但我冇風箏, 右唔識放! 如果唔介意可唔可以搵人教下我牙, 如果係等我係玩具反x城買隻風箏!

去文具店買低d,

如果唔去燒野食, 只去哂雀同去鸚鵡王國. 可唔可以呢?

原帖由 大飛 於 2008-10-29 09:44 發表
如果唔去燒野食, 只去哂雀同去鸚鵡王國. 可唔可以呢?

你好,大飛! 我幫你問問! 今日前答覆你!

我叫Jo Joe 祖
小晴永遠懷念你!

風箏

原帖由 金莎朱古力 於 2008-10-29 09:08 發表

去文具店買低d,

要啦謝謝你先 , 我學校下面有一間文具店, 等我一陣放學去搵搵先啦! 我右唔想係屋企樓下買超貴!我想問下要唔要另外買線look!
講開風箏,我係玩具反x城見個隻金剛風箏! 成30幾,好貴所以冇買!

我叫Jo Joe 祖
小晴永遠懷念你!

原帖由 wolfdog321 於 2008-10-29 10:53 發表

你好,大飛! 我幫你問問! 今日前答覆你!

唔該哂. 謝謝.

唔係指定人數15個就15個,只係講好十多人上去燒,
現在開始後補位.到時唔係超出太多就照上啦~(無理由主人講約十多人.我們20人就唔俾入架,但我們也要自己識做,冇理由6/70人上去架)

即係話,現在報名,全作後備名單,到時即時再報上鸚鵡王國.睇下可以有幾多位啦~

(不過現時是交配季節,可能唔會開放太多給我們參觀,大家要有心理準備)
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

另外如果上鸚鵡王國燒烤,不如早d晒雀.改1點啦好嗎?

因為要買燒烤食物,4點就要去買啦~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk

大家都可以提出想我們去那一個公園晒雀,一有時間又拉一隊去晒囉.
晒足19區,

原帖由 風中飛鸚 於 2008-10-29 14:46 發表
唔係指定人數15個就15個,只係講好十多人上去燒,
現在開始後補位.到時唔係超出太多就照上啦~(無理由主人講約十多人.我們20人就唔俾入架,但我們也要自己識做,冇理由6/70人上去架)

即係話,現在報名,全作後備名單,到 ...

我地至在上去搞下廖生啫,有冇野參觀都冇所謂啦

原帖由 joankong 於 2008-10-29 15:18 發表

我地至在上去搞下廖生啫,有冇野參觀都冇所謂啦

咁又係,攪你就攪得多,攪下佢都好,幾時攪下我丫,
我青衣公園有小食亭可以帶鸚鵡去食野,晚飯都得架,

原帖由 風中飛鸚 於 2008-10-29 15:12 發表
大家都可以提出想我們去那一個公園晒雀,一有時間又拉一隊去晒囉.
晒足19區,

你個跳舞女郞好搞野呀
要去暈19區,對我地呢d冇車一族黎講,有d難度喎

原帖由 joankong 於 2008-10-29 15:22 發表

你個跳舞女郞好搞野呀
要去暈19區,對我地呢d冇車一族黎講,有d難度喎

友情區有人post出黎架

我和'大飛'一樣, 如果唔去燒野食, 只去哂雀同去鸚鵡王國. 可唔可以呢?
我有13隻可愛寵物:
-1隻金毛尋回狗(Empire),-6隻(陸龜&水龜)  
-2隻灰鸚 (糖水&呀妹)-1隻迷你金(牛牛)
-1隻LB (豆豆)-2隻雞尾(寶寶&貝貝)
(6隻八哥狗~在心中, 彩虹橋再遇!)

晒雀就七萬人都得.鸚鵡王國就要當日先問,