返回列表 發帖

話說.......我要結婚了(其實一早簽左字)

琴日見到主席同啤梨吹左好耐水.....發現自己真係好耐無上黎

一來攪公司野....兩來要攪結婚........
親朋戚友唔算多,但都幾多野攪......
禮節又唔需要跟足......,但其實又好多野煩XD.....

由求婚......BOOK 酒席.......簽字....影婚紗相......擺酒....全程接近2年......
唔計細節,都真係好花時間......

貼返張相比大家睇下......啦~

恭喜恭喜
太陽鸚鵡飼養手冊
http://theconurehandbook.blogspot.hk/

恭喜恭喜
天狼星大仙養隻牛牛
乜都唔識新手中新手

恭喜恭喜
亞馬遜藍頭  金莎
亞歷山大       朱古力
灰鸚               拖肥( 去了天堂)

恭喜晒
BB爸爸(肥豪)

恭喜恭喜,結婚相好靚呀~~
瘦猛猛灰鸚~樂樂

恭喜晒!結婚相好靚, 喺邊度影?
我的鸚鵡叫做Koo Koo

恭祝您~!~白頭都老~永結同心~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

恭喜曬~~背景是摩士公園嗎?幾時有個咁既水池?

多謝各位~~~

背景九寨溝.....

新丁:呢度係成都九寨溝 O既摩士公園

多謝各位~~~

背景九寨溝.....

新丁:呢度係成都九寨溝 O既摩士公園
煙花 發表於 2013-3-13 13:06

風景唔錯~~機票貴嗎?

回復 11# 養鳥新丁

因為10月去...係全年最貴O既一個月.....所以我地都係唔好講錢

回復  養鳥新丁

因為10月去...係全年最貴O既一個月.....所以我地都係唔好講錢
煙花 發表於 2013-3-13 13:16

哈哈......我都係想去攀山涉水多D

回復  養鳥新丁

煙花 發表於 2013-3-13 13:16

玩得開心就無所謂喇~~有同事去日本~~一個人洗左三萬幾蚊~~乜都無買~~
食好野住最好玩最貴~~

回復 14# 養鳥新丁

咁我又平好多.....影埋影,來回機票,住宿.....食玩加埋2個人都係3萬鬆...玩9日

恭喜

恭喜曬~~背景是摩士公園嗎?幾時有個咁既水池?
養鳥新丁 發表於 2013-3-13 11:29

你有冇咁離譜丫~

回復  養鳥新丁

咁我又平好多.....影埋影,來回機票,住宿.....食玩加埋2個人都係3萬鬆...玩9日
煙花 發表於 2013-3-13 13:29

你係幫襯國內的婚紗攝影, 或是香港的婚紗攝影海外攝影套餐?
如果係香港攝影公司, 成隊crew過去, 三萬幾玩9日又唔貴喎!最緊要係開心!

回復 18# 燉雪梨

國內公司,香港有門市拎貨~
衫都係成都揀的~

恭喜!!恭喜!!