返回列表 發帖
年年重覆有人問~~~等用緊膠籠既人答你~~~~
利申:前亞加力膠籠使用者

ME TOO..SOME TIME PLASTIC CAGE  GOOD.,.SOMETIMES PLACTIC CAGE KILL COLOUR BROTHER  'S GREY ...
BABYPAPA 發表於 2013-3-15 12:36

沒有常識.....怎都死......正常使用點會出事......自以為聰明.....

刀係用黎做咩?有人用黎切菜,有人用黎斬人,咁你話事實係咩?
louisa20047 發表於 2013-3-15 12:58

比喻唔錯丫

粗人無乜文化蠢人無腦一樣!
新丁最有學識...不過無人信佢,當佢低能白痴無知弱智來看,但是我PAPA的 ...
BABYPAPA 發表於 2013-3-15 14:16

識少少扮四條~~~別人笑我太瘋癲.....
沒有什麼好爭論~~自己玩自己爽~要等我再養啊........雖然遙遙無期

仲有:華人好多食飯死
        西人食肉死
tsw 發表於 2013-3-16 00:47

係雀都會死~~~唔養唔洗死

返屋企食甜筒喇......亞加力膠籠..自古以來都係敏感話題...
一如以往.....無用過既人識條春咩.....講黎講去都係三督屁...以為加風扇做對流唔洗死?
加完咪又係死.....(有前例可供參考,雖然事件純粹飼主腦大生草)
鋼籠膠籠使用者各有所需....你覺得呢到係一言堂就過主..隔黎仲有一個台俾你立足.....
廢柴都仲話可以燒.....廢物可以廢物利用.....連兩樣都不如....
浪費地球空間.........可悲

因為我唔係批評亞加力籠~所以有櫂出聲~我提出幾樣問題~
1每隔一段時間~E個POST就有人開~我先解釋一下~我係 ...
風中飛鸚 發表於 2013-3-16 12:47

哂氣啦~~解釋完一次~~~下次一樣都係會矛頭指向你有利益.....
先入為主~~~~年中都三五七單喇

正青山友,開些廢帖,攪風弄雨 !
BABYPAPA 發表於 2013-3-16 10:17

青山唔會接收呢種外太空垃圾.....

你又長编大論,成個老人咁!好學唔學...長話短說丫丫...院友
BABYPAPA 發表於 2013-3-16 15:34

我是炸彈...點火我就爆