返回列表 發帖

两年七個月的紅龍

https://www.youtube.com/watch?v= ... outube_gdata_player

我新手(正常的)
六七吋養的血紅龍也隨我到新家了,近二十吋長,還有很多進展的空間

豈有此理...你還貼!我快忍不住了

回復 2# 養鳥新丁

鬼閙爆你呀!

龍魚跟缸大~想大條就換缸啦~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

[quote]龍魚跟缸大~想大條就換缸啦~
風中飛鸚 發表於 2013-3-21 10:34 [/quote
你抄铺,我抄家、、、深度已加了。

[quote]龍魚跟缸大~想大條就換缸啦~
風中飛鸚 發表於 2013-3-21 10:34 [/quote
你抄铺,我抄家、 ...
BABYPAPA 發表於 2013-3-21 11:00

你找死了!

你找死了!
養鳥新丁 發表於 2013-3-21 12:16

一早死了。可再死的、死裡逃生。

一早死了。可再死的、死裡逃生。
BABYPAPA 發表於 2013-3-21 13:46

陰曹地府的常客???

每个人也注定走一趟的....不分種族..年齡多大..活在當前便要珍惜每天..開開心心..瘋瘋癲癫!!!!DINO IS ME ..

我有個朋友~都有條好野~我影左相~佢死都唔俾我POST~我話唔係想比較~或爭鬥~
只是分享大家D好野~佢死都唔肯~只有見面睇相啦~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk

我有個朋友~都有條好野~我影左相~佢死都唔俾我POST~我話唔係想比較~或爭鬥~
只是分享大家D好野~佢死都唔肯 ...
風中飛鸚 發表於 2013-3-28 10:47

有些人喜歡這樣....好像有特別的品種都不會貼上網....以免麻煩....

有些人喜歡這樣....好像有特別的品種都不會貼上網....以免麻煩....
養鳥新丁 發表於 2013-3-28 13:55

可能我朋友果條係流野~在我面前車到九十幾萬~如果我POST出黎~可能俾D熟悉行內人踢爆~九十元魚街有~平過紅蓮燈~

我真係好多朋友養龍吐珠~個個都話有錢買唔到~世間極品~

可能我朋友果條係流野~在我面前車到九十幾萬~如果我POST出黎~可能俾D熟悉行內人踢爆~九十元魚街有~平過 ...
風中飛鸚 發表於 2013-3-30 11:32

或者是價值九百幾萬一條......怕你post出黎俾人上門綁架條魚

我真係好多朋友養龍吐珠~個個都話有錢買唔到~世間極品~
風中飛鸚 發表於 2013-3-30 11:34

大師..龍吐珠   和金龍紅龍 不能相題並論呀

金龍紅龍都係龍吐珠?

現今養龍分得很清楚的,大師的龍吐珠很少人叫了,最普通的龍是銀龍,我小時候養的!
你說的也對的!智慧過人

我養過黑龍~現在好小見到~

黑龍..ME TOO :養過黑龍