返回列表 發帖

我養左隻犯法既動物丫~!

N年前都要~罰款3000元~~大家唔好以身試法~
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

企係到定坐係到果隻既犯法?

相中人咁青澀...四十年前不犯法的!
12/3/2013   新家新的開始!
近來院友多.................
養鸚人多是瘋瘋癲癲的人生 !
4-9-13 養狗生活終結了 !

相中人咁青澀...四十年前不犯法的!
BABYPAPA 發表於 2013-4-25 17:47

我老豆曾經合法養過幾隻~不過真係40幾年前~

隻野就唔貴~500元~不過罰左3000元~個官話我好大膽~帶隻野四維行已經衰~仲養在街舖~簡直無視法紀~

(不過我好似曾經POST過出黎~)
email:perfect90220909@yahoo.com.hk

便位靚仔黎架
天狼星大仙養隻牛牛
乜都唔識新手中新手

我老豆曾經合法養過幾隻~不過真係40幾年前~
風中飛鸚 發表於 2013-4-25 18:46

我都現下身先

回復 4# 風中飛鸚
你老豆當時養你地當然合法!

回復 4# 風中飛鸚

你老豆當時養你地班畜生才對....合情合法

小妺妹一定是鸚嫂了

唔怪得主席你之前話有興趣養鴉鴉一直問我係咪合法
原來因為呢件事有陰影
隻馬騮仔宜家去左邊??

唔怪得主席你之前話有興趣養鴉鴉一直問我係咪合法
原來因為呢件事有陰影
隻馬騮仔宜家去左邊??
dororozwei 發表於 2013-4-26 00:24

滿漢全席

回復 7# BABYPAPA

好特別的POST    強而有力的臂彎.

[quote]回復  BABYPAPA

發達鳥 發表於 2013-4-26 12:23 [url=http://forum.parrot-tree.com/redirect.php?goto=findpost&pid=380455&
睇清楚乜野叫 強而有力的臂彎

[quote]回復  BABYPAPA

發達鳥 發表於 2013-4-26 12:23 [url=http:/ ...
風中飛鸚 發表於 2013-4-27 10:33

多谢大師的教導,因你的真的很
包容PAPA....
當然大師更有力的臂彎啦.我怎能和大師相比丫

但............腰又更强大左少少

哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈................真係笑死我啦啦!

主席真係強好.......多War

回復 14# 風中飛鸚

你地係咪食左high potency 呀

香港先生的身形

雖然見到你咁打字~好開心~不過自知進步空間極多極多~我會努力追求~大家拭目以待~