返回列表 發帖
我係元朗珍离睇Ms.Julian,話識睇松鼠,不過她成日睇參考書...............
E生話:
1.不是隻隻松鼠適合山羊 ...
imqueen 發表於 2013-5-28 20:37

元朗有珍离?

回復 41# louisa20047
唔係大圍果間....係尼間
www.YLvet.com.hk

回復  louisa20047
唔係大圍果間....係尼間
imqueen 發表於 2013-5-29 00:02

THX
    收費服務如何?

服務很好!價錢對我來說都合理,助理們打電話問第2日問情況,不過醫松鼠知識...........
高貴的女主人

服務很好!價錢對我來說都合理,助理們打電話問第2日問情況,不過醫松鼠知識...........
imqueen 發表於 2013-5-29 00:07

最重要有心
養珍禽異獸係難搵醫生嫁啦~邊個叫HK地好多野都講潮流~又咩都唔俾合法買賣呀

又咩都唔俾合法買賣呀??例如是否:松鼠?
高貴的女主人

回復 45# louisa20047

我無話佢無心醫!

回復  louisa20047

我無話佢無心醫!
imqueen 發表於 2013-5-29 00:23

我唔係話佢冇心,我只係感慨有D獸醫,有D人冇心姐
既然元朗里個有心,又可以多個選擇咁姐
加我FB請話知閣下是誰

回復 48# louisa20047

I see 明白!

富貴人家~~~~~

回復 50# 養鳥新丁

你棵野點? 我又種絲絨黑矮牛!

我有次花鼠手仔跛左。
去旺角pet central
1個月好返了:)

回復 52# jojo_brilliant

收費服務如何?

回復  養鳥新丁

你棵野點? 我又種絲絨黑矮牛!
imqueen 發表於 2013-5-29 16:36

母株死了~~但現在有一些小苗

收費。合理。
不超過$2000
連麻醉x ray+ consultation+ 覆診:)

不過。
我試過帶天竺鼠去䈓背上粒倉
手術成功。傷口也回復得很好
但。佢地竟然手剪頸ku...點知。𠝹傷佢條頸。流唒血
最終。要留院多幾日

回復 55# jojo_brilliant

流唒血!!!!!最終有無道歉?

普通藥房就有羊奶粉~行多兩間啦~如果冇~我屋企有~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

回復 57# 風中飛鸚

謝謝!

野生松鼠好多菌~要做好消毒~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

野生松鼠好多菌~要做好消毒~
風中飛鸚 發表於 2013-5-29 17:19

此帖重點