返回列表 發帖
回復  jojo_brilliant

流唒血!!!!!最終有無道歉?
imqueen 發表於 2013-5-29 16:57

留院個幾日不用額外加$

回復 61# jojo_brilliant

Good!算合理

回復  jojo_brilliant

Good!算合理
imqueen 發表於 2013-5-29 17:52

個陣好陰功。
做手術已痛。仲整傷頸。
心痛死!

回復 63# jojo_brilliant

好明白,主人一定好嬲,以後唔好幫襯佢!

睇參考書都好過段估冇痛苦。果仁都食到?妹妹幾大?
呀妹要食咁多藥,見到都頭痛。
你咁睇一睇,駛幾錢?可以透露嗎?

回復 65# poppoptsui

妹妹開始食到杏仁(無殼),瓜子,花生
妹妹得58日大到!

回復 65# poppoptsui
鼠鼠今日點呀?你真有愛心!

都仲係要人手餵奶,比面包蛋糕嗰啲,都係黐上顎,危險。我上網睇過資料,話松鼠一般一個月開眼,開眼後要餵多兩三星期奶,咁即係我估佢依家都夠有兩個月。

都仲係要人手餵奶,比面包蛋糕嗰啲,都係黐上顎,危險。我上網睇過資料,話松鼠一般一個月開眼 ...
poppoptsui 發表於 2013-5-31 04:54

出張相睇下...太細松鼠BB要幫去放大小便架...
如重細比海綿蛋糕沉奶比佢食啦....

我唔識用手機放相,你可否教我?我電腦壞咗。

乜品種松鼠?
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

我估係魔王松鼠

我唔識用手機放相,你可否教我?我電腦壞咗。
poppoptsui 發表於 2013-6-3 13:05

你放上facebook再張條link放上黎啦

我估係魔王松鼠
poppoptsui 發表於 2013-6-3 20:47

香港有冇野生魔王松鼠丫?

風中飛鸚 發表於 2013-6-4 10:47

有都唔奇,因為我三年前走失過一隻。呵呵。

係赤腹松鼠

風中飛鸚 發表於 2013-6-4 10:47

應該係黃山松鼠...

下,黃山同赤腹點分?

回復 78# poppoptsui

我都好想知!其實是否同一種,只是名字不同!

回復 78# poppoptsui

名字以經話左比你知XDDD