返回列表 發帖

送出32"爬箱連一條未成體鬆師 及18"爬箱連一條成體鬆師

因為快搬屋,新屋唔夠位唯有 送出32"爬箱連一條未成體鬆師 及18"爬箱連一條成體鬆師

爬箱要連鬆師送走,不能只要一樣!!!

如有興趣留電,whatsapp睇相

很快會收到大量pm

很快會收到大量pm
養鳥新丁 發表於 2013-6-11 20:23

希望幫到鬆師慍到好主人啦!

麻煩大家睇下有無身邊朋友想要!
1藍頭(仔仔)   1塞女(公主)   1灰鸚(大B)
3頭犬
1條清蒸大紅龍

麻煩大家睇下有無身邊朋友想要!
wingL 發表於 2013-6-12 12:15

竟然無人要...........?

我好想要呀....
可惜啱啱加左新雀,無位收留佢地

我以前養過兩條,由鹽蛇咁大條養到肥斯大隻,又乖,好有滿足感
有Love Bird 魔怪 *Kiwi*
還有好o爹的  小紅肩*瓜子*
在彩虹橋繼續活躍  紅腹錐尾*火腩*
多左一隻嘈之巴閉的  紅額錐尾*Barbie*

我好想要呀....

我以前養過兩條,由鹽蛇咁大條養到肥斯 ...
Zeta_KM 發表於 2013-6-12 14:04

有什麼新雀?

竟然無人要...........?
養鳥新丁 發表於 2013-6-12 13:29

真係無人要

我好想要呀....

我以前養過兩條,由鹽蛇咁大條養到肥斯 ...
Zeta_KM 發表於 2013-6-12 14:04

我同你差唔多,新屋一係放雀,一係放蜥蜴,我絕對無可能放棄我3隻仔女(雀)

真係無人要
wingL 發表於 2013-6-12 15:33

正常情況係大量人狗衝拿走.....

其實我好有興趣架,不過比新丁你咁講一講攪到我唔好意思出聲,我pm左個主人喇,希望佢考慮下我啦,我本身養開一條中國水龍,二條守宮

其實我好有興趣架,不過比新丁你咁講一講攪到我唔好意思出聲,我pm左個主人喇,希望佢考慮下我啦,我本身養 ...
makjoe 發表於 2013-6-12 17:55

有乜唔好意思.....好多人攞完轉過頭擺上網賣........自問自己唔會咁做就得啦~~~
你養綽綽有餘~

我都會衡量過自己養唔養到先出聲,爬蟲類都仲可以,鸚鵡就難d喇

有乜唔好意思.....好多人攞完轉過頭擺上網賣........自問自己唔會咁做就得啦~~~
你養綽綽有餘~
養鳥新丁 發表於 2013-6-12 19:33

你把口丫

我有養開, 不過要就又要加缸................... =='

MANGO 學講嘢.. YEAH
綠寶(折衷)肯跟我LA

有什麼新雀?
養鳥新丁 發表於 2013-6-12 14:15

紅額錐尾~
名都未改

已將所有爬箱蜥蜴送出!

特別多謝makjoe,辛苦了!
1藍頭(仔仔)   1塞女(公主)   1灰鸚(大B)
3頭犬
1條清蒸大紅龍

我多謝你先啱,你送咁多野比我,我下次要串多幾條玩具比你d雀先得,我最驚養得佢地唔好,所以日後有排煩你,請多多指教

樓上makjoe 的家像動物園啊
12/3/2013   新家新的開始!
近來院友多.................
養鸚人多是瘋瘋癲癲的人生 !
4-9-13 養狗生活終結了 !

樓上makjoe 的家像動物園啊
BABYPAPA 發表於 2013-6-14 08:57

真熱鬧