返回列表 發帖

陳振聰

我唔明白一樣野~如果係做假~由一開始就明知冇可能博到.點解仲要做~唔通仲有內情?

我唔明白一樣野~如果係做假~由一開始就明知冇可能博到.點解仲要做~唔通仲有內情?
風中飛鸚 發表於 2013-7-6 11:14

我唯一諗到係.......錢永遠無人嫌多.......揸住20億......搏到就會多接近五十倍.....
一將功成萬骨枯........而且早有預謀地拍定曬片...........諗住嬴面大.....
人心不足蛇吞象....結果.......風水黎講就叫氣數而盡....

因為佢只是騙子唔系真風水佬所以佢自己都算唔到佢會有今日.  本來他可享盡榮華富貴就是因為他太貪心了.  扣除假期佢實只須坐8年. 8年自由換幾十億佢有賺啦. 如果中六合彩都要中幾百次頭獎才有幾十億. 貪心太貪心.

手機剛收到一個短訊和大家分享吓  

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

因為佢只是騙子唔系真風水佬所以佢自己都算唔到佢會有今日.  本來他可享盡榮華富貴就是因為他太貪心了.  扣 ...
發達鳥 發表於 2013-7-6 12:34

當初爆獲再搏落去已經落錯注.........應該果斷斬纜.....
唔好講十億...揸住幾千萬著草都夠食過世..

真是天地有正氣......華懋係王廷歆至啱
便位點親華懋D$,都無好結果

王德輝被人綁架2次,死咗都揾唔返,綁架佢D人被處死
龔如心爭產,取得大部份遺產遺產之後.....患上了卵巢癌第四期,癌細胞更擴散至肺,腎,肝等...
陳振聰偽造遺囑罪名成立....
下次可能到龔.......心....
天狼星大仙養隻牛牛
乜都唔識新手中新手

真是天地有正氣......華懋係王廷歆至啱
便位點親華懋D$,都無好結果

王德輝被人綁架2次,死&#21655 ...
tsw 發表於 2013-7-6 21:49

嘿嘿..........真是信不信由你.....

我同幾個同事都認為陳振聰手持的遺囑是真的!
如果是假佢會庭外和解分錢便算, 點解要要晒全部?
因為佢知佢果張先人真野, 比著你明知自己果張係假, 應見好就收啦.
但佢無咁做.

因為佢知 ...
veniaxinfu 發表於 2013-7-6 23:43

我識得一位前華懋職員,她 說,在假遺囑簽署日期前一個月,龔如心已經不能執筆,說話不清.如何可以簽署遺囑?
小妹妹灰鸚

我識得一位前華懋職員,她 說,在假遺囑簽署日期前一個月,龔如心已經不能執筆,說話不清.如何可以簽署遺囑?
CTL 發表於 2013-7-7 01:10

佢手上的遺囑是真的.......呢個講法唔係錯.........
只不過係真既風水遺囑......不具法律效力....

王廷歆,龔如心爭產案時,王廷歆話龔如心養“小白面“,佢死都話唔係,“小白面“可能是陳振聰,風水遺囑就假,包飬就真
天狼星大仙養隻牛牛
乜都唔識新手中新手

就算佢張遺囑係真, 我都唔覺得法官/政府/社會會比佢贏, 因為佢比人的印象太差了.
可愛雞尾 毛.菲.吱.樂.豬豬
霸王葵花 Lufian
不愛穿衣 大眼仔
超級管家 囝囝
過度活躍 三腳貝貝

因為佢知 ...
veniaxinfu 發表於 2013-7-6 23:43

我都係同一個諗法~

大家切身處地諗~龔家唔係普通人家~假野一定冇得博~就算龔如心未死~日日拖住佢在華懋走出走入~老公前老公後~都唔可能博到一分一毫~如果係真文件~佢當時又未死~點解唔搵一大班律師現場做証呢?

如果龔如心未死時~搵幾個知名人士~律師~做証~証明俾華懋基金或陳振聰都好~咁唔洗打官司啦~打官司D錢都唔少~醒俾我都發~(起碼片段唔洗公開)
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

如果龔如心未死時~搵幾個知名人士~律師~做証~証明俾華懋基金或陳振聰都好~咁唔洗打官司啦~打官司D錢都唔少~ ...
風中飛鸚 發表於 2013-7-8 15:01

現在人都死左~~~講乜都無用丫.....陳生應該好enjoy通櫃

就係無天理,佢係荔枝角照左X光,去赤柱唔洗通櫃!

現在人都死左~~~講乜都無用丫.....陳生應該好enjoy通櫃
養鳥新丁 發表於 2013-7-9 00:09

如果真遺囑~我點肯放棄上訴丫~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

尿震聰呀尿震聰
為求名利似公公
對住豬扒當正宮
難為原配面懵懵
私房咸碟堂上送
睇到民眾口得窿
呢條友仔正衰公
為錢謀私無陰公