返回列表 發帖

亞姐參選中有個真係好似王祖藍

http://hk.apple.nextmedia.com/enews/realtime/20130907/51709013
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
高貴的女主人

回復 26# 風中飛鸚

亞洲小姐競選決賽將於12月6日(星期五)晚上舉行!

回復 26# 風中飛鸚

收到!

有消息打電話提我~

回復 24# 風中飛鸚

重未有消息

做未丫~?
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

不要ATV 我要HKTV

唔見左"祖藍妹"?
[attachimg]47533[/attachimg

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
高貴的女主人

亞視節目成日重播, 有次去睇醫生, 診所個電視播亞視, 佢夠膽死重播199幾年嘅亞姐....
(我自己在 ...
燉雪梨 發表於 2013-9-27 17:03

我家姐個遙控直頭得大細聲~連轉台D制都冇~

幾月幾日有得睇~?(因為冇睇亞視~怕播左都唔知)
風中飛鸚 發表於 2013-9-24 17:16

亞視節目成日重播, 有次去睇醫生, 診所個電視播亞視, 佢夠膽死重播199幾年嘅亞姐....
(我自己在屋企一定唔會睇亞視囉!)

回復 17# 風中飛鸚

真係唔知確實日期(賽事將於二零一三年十一月及二零一三年十二月中舉行??)

回復 17# 風中飛鸚

Yes Sir

知道幾時做單聲~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk

回復 14# 風中飛鸚

未公報
www.missasia.com.hk

風中飛鸚 發表於 2013-9-24 17:16

每天都會重播......播到2046都是這一集,放心

你都有參加咩~?
風中飛鸚 發表於 2013-9-13 13:27

我係話亞視,唔係我囉……
louisa20047 發表於 2013-9-13 14:34

救命.....笑到我十二指腸潰瘍..........

你參加贏添啦~
風中飛鸚 發表於 2013-9-14 10:50

我是養葵~不是賣樣的......

louisa20047 發表於 2013-9-13 14:34

你參加贏添啦~

你都有參加咩~?
風中飛鸚 發表於 2013-9-13 13:27

加我FB請話知閣下是誰