返回列表 發帖

亞姐參選中有個真係好似王祖藍

http://hk.apple.nextmedia.com/enews/realtime/20130907/51709013
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
高貴的女主人

王祖藍靚得多~好期望快D有得睇~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

回復 2# 風中飛鸚

Yeah!

我都唔知佢地乜心態~無一個有自知之明~踦呢到嘔~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk

回復 4# 風中飛鸚

我都覺得係!好心取消啦!

第一眼望會哈哈笑出
再望真d ~ 如果佢係我d女點算 ~ 咁出位 ~

參加者冇朋友咩~?一定有人老實講佢地知~佢唔參加得選美~

今次真係揚名海外了
加我FB請話知閣下是誰

今次真係揚名海外了
louisa20047 發表於 2013-9-12 11:49

你都有參加咩~?

你都有參加咩~?
風中飛鸚 發表於 2013-9-13 13:27

我係話亞視,唔係我囉……
加我FB請話知閣下是誰

louisa20047 發表於 2013-9-13 14:34

你參加贏添啦~

你參加贏添啦~
風中飛鸚 發表於 2013-9-14 10:50

我是養葵~不是賣樣的......

你都有參加咩~?
風中飛鸚 發表於 2013-9-13 13:27

louisa20047 發表於 2013-9-13 14:34

救命.....笑到我十二指腸潰瘍..........

幾月幾日有得睇~?(因為冇睇亞視~怕播左都唔知)

風中飛鸚 發表於 2013-9-24 17:16

每天都會重播......播到2046都是這一集,放心

回復 14# 風中飛鸚

未公報
www.missasia.com.hk

知道幾時做單聲~

回復 17# 風中飛鸚

Yes Sir

回復 17# 風中飛鸚

真係唔知確實日期(賽事將於二零一三年十一月及二零一三年十二月中舉行??)

風中飛鸚 發表於 2013-9-24 17:16

亞視節目成日重播, 有次去睇醫生, 診所個電視播亞視, 佢夠膽死重播199幾年嘅亞姐....
(我自己在屋企一定唔會睇亞視囉!)