返回列表 發帖

五週年熱辣辣BBQ....

熱鬧BBQ...有相睇啦....
非常多謝樹樹多位工作成員...忙碌到無時間吃野...
大家玩得好開心...
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

仲有.......

再.....黎.....

選美.....中....

唔夠吃....要加餸......

原帖由 Aries 於 2008-11-16 22:55 發表

睇黎應該幾好食,夠晒新鮮

最尾果兩張好得意!

點解擺人哋果隻上碟,尖尖都秀色可餐!

唔係尖尖,因為有翼尖
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

原帖由 Aries 於 2008-11-16 22:55 發表
唔夠吃....要加餸......

唔怪得話畀人隻雀咬了一口好痛啦,原來想食左人地,咁佢梗係先下手為強.
我家有3隻雀!
小英豬 - 多野講但唔學我想佢學個d!
一仔 - 嘈到咩咁但好得我媽歡心!
旺旺 - 學左4句就以後唔學既了哥!!

佢真係好乖o架 ,
Lovebird:得意惡爺女(BB),大隻仔(KITTY仔),
超為食好奇貪玩黑頭凱克(忌廉)
為食乖乖大達摩(摩摩),口水佬灰鸚(寶寶)

俾人擺埋上枱添
Raco

原帖由 vvhui1993 於 2008-11-16 22:58 發表

睇黎應該幾好食,夠晒新鮮

哈哈~~~~~唔止新鮮....仲好夠秤...tim....

真係好熱呀

原帖由 carolee 於 2008-11-16 23:03 發表
最尾果兩張好得意!

係啊....我都非常鐘意這几張......
"叻叻"真係好乖.....好好玩.....

叻叻是雖人的鸚鵡?
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

最後果張好得意雀雀很乖

原帖由 風中飛鸚 於 2008-11-17 12:52 發表
叻叻是雖人的鸚鵡?

係Perry架,即Lawrence個仔
我家有3隻雀!
小英豬 - 多野講但唔學我想佢學個d!
一仔 - 嘈到咩咁但好得我媽歡心!
旺旺 - 學左4句就以後唔學既了哥!!

原帖由 sonic 於 2008-11-16 23:12 發表
點解擺人哋果隻上碟,尖尖都秀色可餐!

天氣實在太熱...尖尖正在洗白白中....
尖尖太瘦了.....無勿肉....
"叻叻"就唔同...几Fit...而且點"武"都得.....

Perry隻雀雀真係又乖又叻
又可反轉玩又痴人又識講野
真係好可愛
我成日都睇佢做緊d咩
因為佢真係好好好得意
個個都重曬毒!!