返回列表 發帖
好靚呀

正好靚仔呀.

咁先靚仔

"我管養8隻鸚鵡,各有所長,全是我的寵兒;她們共享我和妹妹的誓盟,真心與共,不離不棄,誓與長相伴,,

原帖由 哥哥 於 2008-11-21 00:28 發表

我理你係邊個,家姐以前養肥寶養得好靚,而家肥寶燮小寶!!!點解..先...

抵鬧 , 謝謝哥哥幫我出番口氣
我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶

mayyan100@hotmail.com

原帖由 哥哥 於 2008-11-21 00:28 發表

我理你係邊個,家姐以前養肥寶養得好靚,而家肥寶燮小寶!!!點解..先...

haha 最近我俾多左野佢食, 佢又肥番.... heeeheee

原帖由 kentkent 於 2008-11-24 13:38 發表

haha 最近我俾多左野佢食, 佢又肥番.... heeeheee

咁你要 keep 住餵佢啦,
就算你唔食, 都要餵飽佢呀 ..
肥寶要肥嘟嘟先可愛架麻
我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶

可愛歸可愛, 健康最重要
不要忽視健康嘅重要性, 變咗凝肥就弊
Raco

原帖由 Raco 於 2008-11-25 09:41 發表
可愛歸可愛, 健康最重要
不要忽視健康嘅重要性, 變咗凝肥就弊

咁係未要 check BMI?

"我管養8隻鸚鵡,各有所長,全是我的寵兒;她們共享我和妹妹的誓盟,真心與共,不離不棄,誓與長相伴,,

原帖由 哥哥 於 2008-11-27 10:39 發表

養鸚鵡係麻煩.比左我啦..

都好WOR, 等我考慮下先...HAHA

原帖由 kentkent 於 2008-11-27 10:41 發表

都好WOR, 等我考慮下先...HAHA

食慒咗你呀
我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶

原帖由 哥哥 於 2008-11-27 10:39 發表

養鸚鵡係麻煩.比左我啦..

哥哥, 邊個話養鸚鵡麻煩,

冇咗佢哋我就真係煩喇
我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶

哥哥你拿個隻雞尾仔會食野末,我隻女今天會飲水呀!真聰明

原帖由 哥哥 於 2008-11-27 14:07 發表
去左愛心奶媽到嘆奶奶

有冇三鄹清安架?

米婆