返回列表 發帖
...........

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

and.......
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

原帖由 A700 於 2008-5-18 23:03 發表
and.......

嘩~
A700你部相機好正呀,D顏色好靚
當然要有埋你尼個攝影師先影得咁靚~

原帖由 三角仙 於 2008-5-18 22:55 發表

等飛鸚幫我睇下邊度有"亞歷山大"先~ (今次記得個名喇)

係唔係好少地方有??

原帖由 三角仙 於 2008-5-18 22:55 發表

等飛鸚幫我睇下邊度有"亞歷山大"先~ (今次記得個名喇)

上幾個星期雀街有一大堆BB

我星期六去過都唔多覺可能唔認得個品種啦!

原帖由 wolfdog321 於 2008-5-18 23:17 發表

係唔係好少地方有??

飛鸚冇講到

原帖由 煙花 於 2008-5-18 23:31 發表

上幾個星期雀街有一大堆BB

你咁都唔話俾我知...
咁而家仲有冇??

原帖由 三角仙 於 2008-5-18 23:39 發表

你咁都唔話俾我知...
咁而家仲有冇??

上幾個星期見到有3X 隻左右分別係2間,經過幾個星期之後,今日見到其中一間仲有2隻
一隻個嘴唔靚,一隻同之前見果陣一樣,拾下拾下

另一間就無留意.....不過之前賣得唔貴,可能賣左唔小,,有D又可能生存唔到,所以得返咁小

原帖由 煙花 於 2008-5-18 23:41 發表

上幾個星期見到有3X 隻左右分別係2間,經過幾個星期之後,今日見到其中一間仲有2隻

另一間就無留意.....不過之前賣得唔貴,可能賣左唔小,,有D又可能生存唔到,所 ...

其實兩個星期我都出左兩次雀街,不過真係分唔到邊一隻係亞歷山大...

有一檔上面掛住"BII七折"果間有冇?
如果佢有,就問下佢幾時會再返亞歷山大

原帖由 三角仙 於 2008-5-18 23:54 發表

其實兩個星期我都出左兩次雀街,不過真係分唔到邊一隻係亞歷山大...

無留意WOW....邊間有掛BII 七折?
今日行過唔見.....

原帖由 三角仙 於 2008-5-18 23:54 發表

亞歷山大其實比較易認.....起碼人地教你認一次應該都識認

原帖由 煙花 於 2008-5-18 23:57 發表

無留意WOW....邊間有掛BII 七折?
今日行過唔見.....
原帖由 煙花 於 2008-5-18 23:57 發表

亞歷山大其實比較易認.....起碼人地教你認一次應該都識認

有一間全個舖頭都放哂鸚鵡,果間就係~

最衰冇人教過我點分亞歷山大..
係唔係綠身紅嘴..?

原帖由 煙花 於 2008-5-18 23:41 發表

另一間就無留意.....不過之前賣得唔貴,可能賣左唔小,,有D又可能生存唔到,所 ...

d亞力bb幾$呀咁??

另外 隻黑葵好特別

原帖由 心雨 於 2008-5-18 22:04 發表
好攰丫...
我跌左個銀包~
好彩D管理員幫我汁番~ 自己都唔知跌左掛住睇雀...

係呀..........係我見到 我話比管理員知.........

原帖由 youison 於 2008-5-19 00:09 發表

d亞力bb幾$呀咁??

另外 隻黑葵好特別

咁價錢呢D 野好海鮮,睇下貨多定貨小.......
同埋佢地又無出世紙......
最平700最貴1400都有.....(唔知講唔講得價錢,如果唔得,請通知或DEL)

原帖由 三角仙 於 2008-5-19 00:05 發表

有一間全個舖頭都放哂鸚鵡,果間就係~

最衰冇人教過我點分亞歷山大..
係唔係綠身紅嘴..?

都可以咁講.....有時毛都未出其實都睇得到
我都係D賣鸚鵡O既人教我

原帖由 煙花 於 2008-5-19 00:14 發表

都可以咁講.....有時毛都未出其實都睇得到
我都係D賣鸚鵡O既人教我

毛都未出就睇到!?
咁應該係睇佢個嘴喇

賣鸚鵡既人咁好既~

原帖由 三角仙 於 2008-5-18 22:02 發表
我慢左少少添

點解你淨係影後?

三角仙幾時買牙
唔好太急最緊要合眼緣,等我幫下眼啦
我叫Jo Joe 祖
Msn: joefong@hotmail.com
My blog: [url]http://hk.myblog.yahoo.com/wolfdog321/[url/]
小晴永遠懷念你!