返回列表 發帖

昨日終於有機會去到荃灣鳥店~

比我心目中多野賣~可惜香港租金貴~地方比想像中細~
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

請問地址? 我都想去睇睇.

回復 2# gwensoo

本店位於荃灣花園商場上層70號鋪
即四海保齡球場隔離,電話:23929668

回復  gwensoo

本店位於荃灣花園商場上層70號鋪
即四海保齡球場隔離,電話:23929668
貝貝鳥 發表於 2015-3-25 18:36

我在好多鸚鵡團體都有POST呢個題目~好多人都問地址在那裡~証明好多人唔知~你要加緊宣傳~
在我本人立場~越多人做鸚鵡生意~價格就唔會一台獨大~對養鸚鵡的人百利無一害~

有時間都好想去行下

回復 4# 風中飛鸚

知道,真係好多謝你

回復 5# wickykoo

歡迎光臨,我地通常夜晚9點後先收工,有機會過黎比D意見我吖

回復  風中飛鸚

知道,真係好多謝你
貝貝鳥 發表於 2015-3-26 18:20

我公司都在荃灣~可惜由我公司去你店~非常吊腳~有機會去開熊貓酒店就過去探你~

回復 8# 風中飛鸚

好的,一定會有機會傾過

回復  風中飛鸚

好的,一定會有機會傾過
貝貝鳥 發表於 2015-3-29 23:13

FACEBOOK內有好多雀鳥群組~你應該去交流下~

回復 10# 風中飛鸚

好的,多謝提醒

我近來見到養雀的朋友~都有提及荃灣新開了一間鸚鵡的店舖~無一個人回答我已經知道~全都是問在那裡?

我們5月份有聚會~希望你都黎參加下~俾多D鸚鵡朋友認識~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk

我近來見到養雀的朋友~都有提及荃灣新開了一間鸚鵡的店舖~無一個人回答我已經知道~全都是問在那裡?

我們5月份有聚會~希望你都黎參加下~俾多D鸚鵡朋友認識~

我琴日咁啱經過响出面睇左一陣, D雀好靚好精靈, 可惜店內無人啊

回復 13# 風中飛鸚

好呀,我都好想可以跟你地學多D 野呀!但我好想知道我可以去邊睇到你地幾時有聚會呀!

回復 14# sonicwai

係呀,唔好意思呀!因下午有段時間會出去接女放學呀!!!!!!!

worth to take a look
只想開心過日子

回復  風中飛鸚

好呀,我都好想可以跟你地學多D 野呀!但我好想知道我可以去邊睇到你地幾時有聚會呀 ...
貝貝鳥 發表於 2015-4-1 19:23

在這裡公報~5月頭啦~好快會有消息~

回復  sonicwai

係呀,唔好意思呀!因下午有段時間會出去接女放學呀!!!!!!!
貝貝鳥 發表於 2015-4-1 19:24

做門面生意就係咁~你一行開就有人~所以話困身就係咁解~

好奇怪一點~鸚鵡樹會員~都偏向冇幫襯雀街~都偏向樓上店舖~在雀街撞到會員比較少~