返回列表 發帖

鸚鵡為什麼晚上唔瞓?

家中飼養多時的小太陽近幾日晚上兩三點常常大叫,又行來行去,以為熱,開了冷氣,27,28度依然如故。各位有冇類似經驗?如何可以給他們一覺到天光?已經有黑布遮蔽。

有D咁事?相信我要隔空做番場法事先得~套餐一萬八千八~另外可以散叫~凍飲加兩元~~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

有D咁事?相信我要隔空做番場法事先得~套餐一萬八千八~另外可以散叫~凍飲加兩元~~
風中飛鸚 發表於 2016-6-21 10:26

哈哈,真系有咁的事。不過問題已經解決。原來佢玩新玩具玩通頂

我隻迷金又係唔瞓,除非我地瞓。 一係比佢上我膊頭佢就會瞓……

一無光就靜哂

因為我昨天已經同你做左法事~所以佢瞓天光~你下午入番錢俾我就得啦~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk

因為我昨天已經同你做左法事~所以佢瞓天光~你下午入番錢俾我就得啦~
風中飛鸚 發表於 2016-6-22 10:11

入左二萬。下次見面比我1200可以啦

我諗我日日都要搵人做場法事令我隻發霉雀唔好失驚無神尖叫同咬人....

我諗我日日都要搵人做場法事令我隻發霉雀唔好失驚無神尖叫同咬人....
gadgeteer 發表於 2016-6-22 16:22

咁就買我果隻套餐啦~

咁都有生意,主席你得架啦!賺左咁多,请飮茶。
逊女一。鸡尾三。彩鳳仔一,太阳女一。

咁都有生意,主席你得架啦!賺左咁多,请飮茶。
wongleung 發表於 2016-6-24 19:24

當然要啦~只要你都幫襯番幾次法事~飲茶好少事~

哈哈,真系有咁的事。不過問題已經解決。原來佢玩新玩具玩通頂
scylam 發表於 2016-6-21 14:23

好好笑

其實鸚鵡係寵物~佢未到你家之前有佢生活習慣~當然需要時間磨合~

寵物當然要依照主人的生活模式去改變~而唔係主人跟寵物去改變~

其實鸚鵡係寵物~佢未到你家之前有佢生活習慣~當然需要時間磨合~

寵物當然要依照主人的生活模式去改變~而 ...
風中飛鸚 發表於 2016-7-12 10:27

佢地已經升呢。變成家庭一份子