返回列表 發帖

大棠聚會相片分享

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

第一次參加, 好同興見到好多凱克同鄉, 仲有好多靚葵

你第一次咋?
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

回復 3# 風中飛鸚
係呀! 獻出第一次   
上年有去過柏麗灣捧場的, 今次係第一次參加會員聚會, 帶"古仔"

帶古仔見同鄉, 識返個凱克靚女

你是否遲到的最後3位?
email:perfect90220909@yahoo.com.hk

無遲到, 我係上圖黑色衫果個,
你仲叫我睇凱克界巨人小卡比

Thanks for sharing.

回復 8# 發達鳥

Welcome, 邊隻雀係你架?

回復  發達鳥

Welcome, 邊隻雀係你架?
sonicwai 發表於 2016-8-20 12:37

佢從來唔帶雀出黎~所以叫發達鳥~怕俾人見~

最後3個係我
凱克(金金)及玫瑰(Cookie)
D相影得好靚

現在冇頭象真係好難認~

現在冇頭象真係好難認~
風中飛鸚 發表於 23-8-2016 10:10

下次聚會,試問下出席會員有無人識整,或有無人可以介紹去整...

回復 11# plusle

多謝。
下次再聚, 比機會比古仔同金金睇

回復 10# 風中飛鸚

因為我剛去了旅行所以遲了回覆. Sorry呀!
由於我家的雞尾快將生蛋所以今次無帶出聚會.
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

回復 15# 發達鳥

恭喜兒孫滿堂!

回復  風中飛鸚

因為我剛去了旅行所以遲了回覆. Sorry呀!
由於我家的雞尾快將生蛋所以今次無帶出聚會. ...
發達鳥 發表於 2016-8-24 01:38

D蛋孵得出嗎?

回復 16# sonicwai
因我只飬一隻鸚鵡而多年來所生的蛋是全是白蛋是沒有受精的.  

*因家中成員有氣管毛病所以不能加飬了.

回復 17# 風中飛鸚

六年來一共生了225隻白蛋了.  我好戥寶寶佢咁辛苦只想佢唔好再生了.

回復 18# 發達鳥

聽落都真係好辛苦.