返回列表 發帖

大埔繁殖場

請問大埔鸚鵡王國繁殖場搬咗去那裡?

去咗大陸賺人仔

仲有丫~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

請問在那裡? 我想找佢購買鸚鵡,謝謝

大埔鸚鵡王國廖先生 tel:9345 0498
email:perfect90220909@yahoo.com.hk

主席,金魚街鸚鵡棧執咗成年半了

大埔鸚鵡王國廖先生 tel:9345 0498
風中飛鸚 發表於 2016-10-22 10:12

謝謝版主回覆

woodteak 發表於 2016-10-22 21:28

金魚街樓上舖是有間BII,是否就是同一間?

superdrydel 發表於 2016-10-22 23:19

鸚鵡棧不等於鸚鵡店

woodteak 發表於 2016-10-22 21:28

大埔是有的~

superdrydel 發表於 2016-10-22 23:19

天壤之別~

大埔是有的~
風中飛鸚 發表於 2016-10-24 09:56

請問大埔近咩位罝,意思是繁殖場嗎?

通常去賣鸚鵡樓上舖,店員都不想理啋顧客,所以上去一會便走了,問多句都吾想答

通常去賣鸚鵡樓上舖,店員都不想理啋顧客,所以上去一會便走了,問多句都吾想答
superdrydel 發表於 2016-10-24 11:43

我又可以代店員澄清一點~
因為每日上去混吉客人好多~問下:隻鸚鵡識唔識講野架~?叫佢講黎聽下~
由朝到晚都係咁混吉~所以我好多時都叫D人話:有人介紹黎睇睇~
咁情形~你唔買都唔會黑面~因為你唔係混吉~只係睇唔"0岩"心水~

明白,謝謝回覆