返回列表 發帖

達魔仔郊遊珀麗灣...

個山好翠綠~ 之後掛住睇野...冇影到...

你睇我幾咁靚仔...

同場有藍金剛燒雞翼

佢話唔俾我偷食...

達魔仔都係你養架?

原帖由 煙花 於 2008-5-19 13:15 發表
達魔仔都係你養架?

係丫~ 其實有d想買阿x山大~ 諗住都係去睇下啫~ 隨即中毒買左番黎..
所以千其咪去雀街好危險~
冇事都唔入去~ 行下花墟算數!!

原帖由 心雨 於 2008-5-19 13:17 發表

係丫~ 其實有d想買阿x山大~ 諗住都係去睇下啫~ 隨即中毒買左番黎..
所以千其咪去雀街好危險~
冇事都唔入去~ 行下花墟算數!!

其實我一眼望埋去,以為你阿力山大
但我琴日先行完雀街.......仲話5月尾有"阿馬信",同埋灰鸚o既2-3個月大o既baby 返
好在唔係我想買果類姐

原帖由 煙花 於 2008-5-19 13:20 發表

其實我一眼望埋去,以為你阿力山大
但我琴日先行完雀街.......仲話5月尾有"阿馬信",同埋灰鸚o既2-3個月大o既baby 返
好在唔係我想買果類姐

你想買咩鸚鵡 ??

原帖由 心雨 於 2008-5-19 13:42 發表

你想買咩鸚鵡 ??

其實未完全決定....但一定想買細隻小小的

原帖由 煙花 於 2008-5-19 13:48 發表

喔~ 我鐘意1大1細~
lovebird同雞尾都幾好~

原帖由 心雨 於 2008-5-19 13:55 發表

喔~ 我鐘意1大1細~
lovebird同雞尾都幾好~

咁又想大返小小.....像太陽,迷你金剛之類....
ld 我都想養....但唔知點解我女朋友唔係咁鐘意=3=

原帖由 煙花 於 2008-5-19 14:06 發表

咁又想大返小小.....像太陽,迷你金剛之類....
ld 我都想養....但唔知點解我女朋友唔係咁鐘意=3=

如果佢好黏你~ 咁你女朋友咪...

原帖由 心雨 於 2008-5-19 14:33 發表

如果佢好黏你~ 咁你女朋友咪...

又可能係好黏我女朋友呢.....凡事向好果方面諗

原帖由 煙花 於 2008-5-19 16:03 發表

又可能係好黏我女朋友呢.....凡事向好果方面諗

呢d野就係咁岩架la...

好得意牙你隻雀雀幾大牙!
我都有周圍行個view的確唔錯

原帖由 wolfdog321 於 2008-5-19 17:34 發表
好得意牙你隻雀雀幾大牙!
我都有周圍行個view的確唔錯

咁你有行去馬灣公園果邊

係牙, 所以4點幾到走左去公園果面!

我想行沙灘添~ 點知我朋友唔制...咁咪算囉!
住個到真係嘆...對D動物冇咩"其視"~

隻雀3個月BB~  
佢真係好得意, 大叫大喊個時就唔多得意丫

原帖由 心雨 於 2008-5-19 18:01 發表
我想行沙灘添~ 點知我朋友唔制...咁咪算囉!
住個到真係嘆...對D動物冇咩"其視"~

隻雀3個月BB~  
佢真係好得意, 大叫大喊個時就唔多得意丫

我都係牙,我牙媽點都唔同我行沙灘
俾d相大家睇啦

我叫Jo Joe 祖
Msn: joefong@hotmail.com
My blog: [url]http://hk.myblog.yahoo.com/wolfdog321/[url/]
小晴永遠懷念你!

我都冇行咁遠丫~ 好攰丫帶2隻雀出街..

你隻鸚鵡仔太細啦,唔好帶出街住好d,過左一歲會安全d,

原帖由 啤梨 於 2008-5-19 20:14 發表
你隻鸚鵡仔太細啦,唔好帶出街住好d,過左一歲會安全d,

咁休息下~ 等下年先出街~
lb要唔要等下先出街玩?? 我話佢病完全好晒個時...

我都唔想架~ 達魔小朋友自己係屋企冇人餵佢食糊仔~   餓死佢...

原帖由 煙花 於 2008-5-19 13:48 發表

我都係冇雀之人
你想買邊類??
我都係想買細雀
而家諗緊灰鸚好定迷你金剛
遲d都可能買lb