返回列表 發帖

美心MX的石頭鍋飯 ~~~

大家有冇試過呢

我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶

mayyan100@hotmail.com

rock & 撈? 未試過呀, 試o左話我知好唔好食吖
可愛雞尾 毛.菲.吱.樂.豬豬
霸王葵花 Lufian
不愛穿衣 大眼仔
超級管家 囝囝
過度活躍 三腳貝貝

因為見賣相吸引,
而且我喜歡韓食料理,
所以就去試吓啦 ...
去了荃灣荃錦中心那間 ..

這個飯除了兩隻蝦似 D 樣外,
鰻魚有 3 舊 (應該係 3 粒), SIZE 同我的手指甲差不多 ..
撈完個飯得番 D 魚皮, 2 隻蝦, 洋蔥
其實似豉油撈飯多 D ... 祇不過係用個石頭鍋裝住咁囉 ..

已經有好多年冇食過美心快餐, 一心諗住試吓 ..
50幾蚊, 咁既質素, 下次都唔好攪我呀 !!
我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶

原帖由 yuki 於 2008-12-3 12:18 發表
因為見賣相吸引,
而且我喜歡韓食料理,
所以就去試吓啦 ...
去了荃灣荃錦中心那間 ..

這個飯除了兩隻蝦似 D 樣外,
鰻魚有 3 舊 (應該係 3 粒), SIZE 同我的手指甲差不多 ..
撈完個飯得番 D 魚皮, 2  ...

去到荃灣都唔搵下我食飯丫
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

原帖由 風中飛鸚 於 2008-12-3 12:29 發表

去到荃灣都唔搵下我食飯丫

好的好的 !!  我怕你唔得閒應酬我麻
我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶

廣告商吾握你握邊個.

好彩妳試完話俾我哋知, 唔使試囉
Raco

"我管養8隻鸚鵡,各有所長,全是我的寵兒;她們共享我和妹妹的誓盟,真心與共,不離不棄,誓與長相伴,,

"我管養8隻鸚鵡,各有所長,全是我的寵兒;她們共享我和妹妹的誓盟,真心與共,不離不棄,誓與長相伴,,

原帖由 Raco 於 2008-12-3 14:39 發表
好彩妳試完話俾我哋知, 唔使試囉

我做咗白老鼠已經好慘架喇, 安慰都冇聲

原帖由 哥哥 於 2008-12-3 14:39 發表
樓主形容得好克薄呀(不過係事實)
之前佢有款牛扒厚切,副圖影出來引死人牛扒磚頭咁厚.原隻烤薯,手指甘荀,翠綠蘭花!!!點知擺在面前係半寸刀冇干真真牛肉乾,其他薯菜碎濕濕,出聲啦..佢又肯換,坐埋一邊等,再送到泥,刀係 ...

就係過份囉, 見到都唔開胃, 早知去搵麥叔叔好過 !!
我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶

原帖由 哥哥 於 2008-12-3 14:45 發表
係喎....掙d唔記得多謝樓主tim

連你都係咁, 激氣
我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶

Yuki, 又唔使咁激氣
要多謝妳都嚟唔切啦
Raco

原帖由 哥哥 於 2008-12-3 14:54 發表

唔好咁啦...妳唔轟轟烈烈...點知你係寶wo

我是草不是寶

家陣一睇佢電視個廣告, 眼冤呀
我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶

比你兩個激死咗喇  
我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶

通常出呢d廣告, 好多人會一馬當先, 搶住去試
而我實包尾嗰個, 差不多人家賣完我先會去食
Raco

原帖由 哥哥 於 2008-12-3 15:05 發表
潘高壽披杷膏係咩野..好!!!!

潤喉架麻
我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶

原帖由 Raco 於 2008-12-3 15:06 發表
通常出呢d廣告, 好多人會一馬當先, 搶住去試
而我實包尾嗰個, 差不多人家賣完我先會去食

都已經出咗兩星期先去試架喇,
你都好穩陣吓姐, 即係頭啖湯唔岩你飲啦

樹樹係咪真係冇人試過 e 個飯呢