返回列表 發帖

【灰鸚波波祝你生日快樂!】+【恭喜發財】

前兩天「大人」生日,食完蛋糕後,波波恭喜佢『生日快樂』!
[youtube]sWKEqlT4gEk&feature=channel_page&fmt=18[/youtube]

波波同大家拜個早年,希望大家在金融海潚下,仍然「發大財」!
今次影片有少許特別安排,
1) 一take過無刪剪,一氣呵成
2) 我第一次用Youtube註解功能
3) 可以在Youtube網內選擇高清收看
灰鸚「波波」除了講「恭喜發財」外,也示範牠如何喝罵凱克「家家」『幹什麼?』
[youtube]fwIRt9ql0TY&feature=channel_page&fmt=18[/youtube]

波波真係好叻
講得好準~~
恭喜!恭喜!

波波好醒目@@ 合埋眼都知佢講咩
月黎月想養鸚鵡啦@@

十個叻!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gucci & baileys & 叻叻

多謝,灰鸚好多口水!

波波真係好...有蛋糕食....我好耐無食過....

happy birthday to you, 愈大愈靚仔
我叫Jo Joe 祖
Msn: joefong@hotmail.com
My blog: [url]http://hk.myblog.yahoo.com/wolfdog321/[url/]
小晴永遠懷念你!

波波真係好醒呀

原帖由 wolfdog321 於 2008-12-3 19:55 發表
happy birthday to you, 愈大愈靚仔

好慚愧
佢仲有咬毛,不過好番好多,咬毛最頭痛。

原帖由 sonic 於 2008-12-3 20:46 發表

好慚愧
佢仲有咬毛,不過好番好多,咬毛最頭痛。

希, 雖然咬毛,但好好靚仔 牙! 祝愈來愈好的加油!
我叫Jo Joe 祖
Msn: joefong@hotmail.com
My blog: [url]http://hk.myblog.yahoo.com/wolfdog321/[url/]
小晴永遠懷念你!

講得好清楚 , 真係叻仔
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

生日嗰個聽倒就心都甜......勁呀!
ONON

生日快樂波波

回復 12# 的帖子

今日生日果個...goby

波波好叻叻

"我管養8隻鸚鵡,各有所長,全是我的寵兒;她們共享我和妹妹的誓盟,真心與共,不離不棄,誓與長相伴,,

波波好叻....生日快樂

真係好鬼叻呀,咬毛都唔係好覺,會愈來愈靚仔架佢
我家有3隻雀!
小英豬 - 多野講但唔學我想佢學個d!
一仔 - 嘈到咩咁但好得我媽歡心!
旺旺 - 學左4句就以後唔學既了哥!!

多謝各位,「大人」係我家中老世!
因為我呢「下人」,只負責粗重工夫,洗洗抹抹等工作!

波波好叻仔
遲o左,祝生日快樂
Lovebird:得意惡爺女(BB),大隻仔(KITTY仔),
超為食好奇貪玩黑頭凱克(忌廉)
為食乖乖大達摩(摩摩),口水佬灰鸚(寶寶)