返回列表 發帖

Pearl冲完涼後吹身好興奮

[youtube]IFJIjziX8vE[/youtube]
Pearl每次冲完涼後去吹乾個身都好興奮
我同老公養左3隻雀
1隻大白 ~ pearl~死過翻生〔仔〕
2隻灰鸚 ~ 豆豆(女)~  BB(女)

Pearl好合作
伸埋隻翼比你吹
真係好叻
佢伸翼果時好靚

Pearl妤開心呀! 妤似係到飛緊!
我有13隻可愛寵物:
-1隻金毛尋回狗(Empire),-6隻(陸龜&水龜)  
-2隻灰鸚 (糖水&呀妹)-1隻迷你金(牛牛)
-1隻LB (豆豆)-2隻雞尾(寶寶&貝貝)
(6隻八哥狗~在心中, 彩虹橋再遇!)

嘩,佢好似好開心
Raco

佢好似好開心

佢會唔會覺得模擬飛緊呀啦~~~ 佢好合作俾你吹喎..佢個口做咩野呀..食風??
gucci & baileys & 叻叻

好可愛呀! 睇見阿pearl而家好返曬仲咁生猛, 真係好開心!

哈, Pearl 真係好開心好興奮, 我幫 Lufi 吹乾個身時佢都係會張大個口食風, 但無 Pearl 玩得咁開心, 又倒吊, 又 sir 滑梯咁, 好得意
可愛雞尾 毛.菲.吱.樂.豬豬
霸王葵花 Lufian
不愛穿衣 大眼仔
超級管家 囝囝
過度活躍 三腳貝貝

原帖由 tangsokwan 於 2008-12-12 23:51 發表
佢會唔會覺得模擬飛緊呀啦~~~ 佢好合作俾你吹喎..佢個口做咩野呀..食風??

無錯!佢真係食緊風!不過我地盡量都避開吹到佢個口,但佢死都追住嚟食......
而且佢仲好仲意食霧(空氣加濕機)試過食到嘔添
[youtube]2U6qo0aisJg[/youtube]
我同老公養左3隻雀

原來亞 Pearl 係咁為食, 風又食, 霧又食, 金屬又食 咩都食一餐
可愛雞尾 毛.菲.吱.樂.豬豬
霸王葵花 Lufian
不愛穿衣 大眼仔
超級管家 囝囝
過度活躍 三腳貝貝

餐風飲露, 就黎成仙lu.

仙鶴.....

吃霧哩招好高
仲飽到嘔  我真係要叫班雀修煉一下成仙之道

我很好奇
點解佢地唔驚個風筒既
咁大聲正常佢地會怕

如果我D貓唔驚風筒就好了 佢地驚到死唔比沖涼唔比吹乾,一定要拎去寵物店到比人整

鸚鵡吹風筒反而會講野,
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

Pearl 個樣已經話比大家知, 佢好享受吹風筒.  好舒服
ONON

原帖由 rainbowlee 於 13-12-2008 14:09 發表
我很好奇
點解佢地唔驚個風筒既
咁大聲正常佢地會怕

如果我D貓唔驚風筒就好了 佢地驚到死唔比沖涼唔比吹乾,一定要拎去寵物店到比人整

其實好多嘢都係習慣, 見慣, 聽慣就OK.
ONON

亞pearl 奇實吾係一只雀,

佢係咪冇剪翼呢?冇鎖住佢
佢好乖,唔會飛走同周圍郁

原帖由 金莎朱古力 於 2008-12-13 22:57 發表
亞pearl 奇實吾係一只雀,

無錯 !佢係一隻会飛既狗!
而佢又當自已係人 !仲以為係我主人果隻!
我同老公養左3隻雀

原帖由 rainbowlee 於 2008-12-13 14:09 發表
我很好奇
點解佢地唔驚個風筒既
咁大聲正常佢地會怕

佢初時都有D驚 ,但佢感到暖風就開始鍾意
我次次吹親頭 佢都拿拿聲走上黎我膊頭 吹埋一份!
我同老公養左3隻雀