返回列表 發帖

肥寶食壽司 ~~~

[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/AarKvfpS3LI&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/AarKvfpS3LI&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶

mayyan100@hotmail.com

肥寶食得好得意

好得意

&quot;我管養8隻鸚鵡,各有所長,全是我的寵兒;她們共享我和妹妹的誓盟,真心與共,不離不棄,誓與長相伴,,

壽司我都好鍾意食架

原帖由 哥哥 於 2008-12-13 22:48 發表
肥寶企緊果支磨爪棍Set得太高, 佢個身企唔直會唔舒服, 支棍放返低D啦

可能是角度問題喔, 我見都仲有 3 吋位架
我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶

&quot;我管養8隻鸚鵡,各有所長,全是我的寵兒;她們共享我和妹妹的誓盟,真心與共,不離不棄,誓與長相伴,,

自從kentkent一輯"貪玩的肥寶"
肥寶總是帶點鬼異
By ccym

原帖由 哥哥 於 2008-12-13 23:25 發表
高貝唔見左ga!!!!!!!

係喎 !! 我都唔記得咗高貝添, 等我去搵搵佢先

哦 ~~~ 原來起梳化椅底

我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶

原帖由 ccyorz 於 2008-12-13 23:35 發表
自從kentkent一輯"貪玩的肥寶"
肥寶總是帶點鬼異
By ccym

嚇親妳嗎, 真係唔好意思喔 !!
估唔到影響咁深遠, 我已經鬧咗 kentkent 架喇 ...

比佢影響晒肥寶起 樹樹 既健康形象
我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶

上次段片的確改變左肥寶既形象
不過我睇左幾次 笑鬼死我
肥寶都唔知多唔多謝kentkent好呢
By ccym

肥寶咁乖, 自己拿住舊飯慢慢食, 仲食得好滋味
Lufi 就激死我, 我比舊飯佢食, 佢又成舊比返我, 跟住又用個咀頂下我, 要我一粒粒餵佢食, 驚死d 飯整污髒隻腳咁
可愛雞尾 毛.菲.吱.樂.豬豬
霸王葵花 Lufian
不愛穿衣 大眼仔
超級管家 囝囝
過度活躍 三腳貝貝

妹妹教我比飯團佢哋直接食, 很好喔

不過綠寶就彩我都傻
我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶

sugar都好中意食架~

咩壽司黎?

肥寶妤乖, 自己食壽司, 我呀"糖水"就唔鍾意食, 見到一味搖頭!
彩我都傻!
我有13隻可愛寵物:
-1隻金毛尋回狗(Empire),-6隻(陸龜&水龜)  
-2隻灰鸚 (糖水&呀妹)-1隻迷你金(牛牛)
-1隻LB (豆豆)-2隻雞尾(寶寶&貝貝)
(6隻八哥狗~在心中, 彩虹橋再遇!)

原帖由 kentkent 於 2008-12-14 14:43 發表
咩壽司黎?

你唔見咩, 係黑松露壽司喔 ..
肥寶話想食, 佢話食完叫我同你計數喎,
聽日比我 A/C 你, 記得入數呀, 唔該
我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶