返回列表 發帖

肥寶又開餐 ~~~

為食豬又食乜嘢呀

[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Vi-SnE1Pyrc&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Vi-SnE1Pyrc&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶

mayyan100@hotmail.com

&quot;我管養8隻鸚鵡,各有所長,全是我的寵兒;她們共享我和妹妹的誓盟,真心與共,不離不棄,誓與長相伴,,

hee heee ~~
肥寶好鬼痴我架 !!
我一返到屋企佢就開心到跳晒舞歡迎我
琴晚我仲同佢整走晒頭頂 D 針毛添..
佢個傻主人仲話肥寶唔比人摸頭,
呵呵 ~~~  咁就要睇吓邊個摸哇  !!!  
我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶

&quot;我管養8隻鸚鵡,各有所長,全是我的寵兒;她們共享我和妹妹的誓盟,真心與共,不離不棄,誓與長相伴,,

原帖由 哥哥 於 2008-12-17 11:41 發表

肥寶好色姐.......

哥哥, 乜你咁睇肥寶架 ..
你點可以將自己既思想, 加害於肥寶身上喔

哇哈哈 )))))))))))))
我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶

再嚟兩張 靚仔相  

我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶

原帖由 哥哥 於 2008-12-17 13:26 發表

就係肥寶靚仔你勾引佢

咁都比你知道
我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶

冬天嘛, 食多d好; 我俾炒栗子煨番薯佢地同埋我一齊食添.

肥寶今朝打電話俾我..話掛住我.

原帖由 哥哥 於 2008-12-17 14:42 發表

咁cheap,你要學Yuki比D好野雀雀食

我都係好 cheap 架
我, 肥寶, 綠寶 ..  3隻一齊食 1 粒士多啤梨架咋
好彩高貝瞓咗, 如果唔係要分 4 份呢 >"<
我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶

原帖由 kentkent 於 2008-12-17 14:48 發表
肥寶今朝打電話俾我..話掛住我.

乜你咁早發夢呀 !!
你掛住肥寶就拎佢 D 玩具 玩住先啦
我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶

無辦法啦, 人地有米嘛, 人地用SK-III護膚, 我用日本漆防爆擦咋.

回復 3# 的帖子

你就好la~我屋企隻藍頭淨係痴我爸爸, 但我爸爸唔多so佢, 我咁鍚佢都唔係好理我

同埋我屋企隻藍頭食日吼住我地食乜, 合成糧又唔係好食, 我都驚佢唔夠營養

原帖由 Louis 於 2008-12-17 14:36 發表
冬天嘛, 食多d好; 我俾炒栗子煨番薯佢地同埋我一齊食添.

我都好中意食 炒栗子煨番薯 , 等我下次買開, 俾d 佢試下先.

原帖由 Louis 於 2008-12-17 14:58 發表
無辦法啦, 人地有米嘛, 人地用SK-III護膚, 我用日本漆防爆擦咋.

我幾時同你講我用 SK-III ..
我用勞工皂洗面架咋, 邊有你咁富貴用日本漆喎

原帖由 哥哥 於 2008-12-17 15:00 發表
肥寶就慘,犧牲色相

我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶

原帖由 minuto 於 2008-12-17 15:04 發表
你就好la~我屋企隻藍頭淨係痴我爸爸, 但我爸爸唔多so佢, 我咁鍚佢都唔係好理我

同埋我屋企隻藍頭食日吼住我地食乜, 合成糧又唔係好食, 我都驚佢唔夠營養

你比 D 耐性啦, 用真情打動佢..
其實肥寶有時都會咬到我好痛架, 不過得閒同佢傾多 D 計,
佢會知你錫佢呢 ^^

你可以比 D 飯佢食吓丫, 合成糧我會早上放 10 多粒比佢當早餐..
見佢食咗 D 先比種子糧或其他嘢佢食 ..
我有用合成糧開糊仔架, 一日都食兩至三餐,
兩隻寶都食得好開胃喔
我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶

幾時拍返段~~貪玩的肥寶2
好期待
By ccym