返回列表 發帖
個頭入面直頭有個Discovery Channel係度....

原帖由 ccyorz 於 2008-12-18 17:02 發表

我你都唔信...
By ccym

我信我信 !!
咁  我講妳知啦, 不過妳唔好話比人哋知喎, 好唔好 ..

其實我係 19..
哎呀 .. 19 幾多呢 ??
唔記得咗喔, 我要返屋企問吓媽媽先, 問咗再話妳知丫  
我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶

mayyan100@hotmail.com

原帖由 yuki 於 2008-12-18 17:09 發表

我信我信 !!
咁  我講妳知啦, 不過妳唔好話比人哋知喎, 好唔好 ..

其實我係 19..
哎呀 .. 19 幾多呢 ??
唔記得咗喔, 我要返屋企問吓媽媽先, 問咗再話妳知丫  

19 幾呢幾個字出得街嗎
yuki你鬼馬呀
By ccym

原帖由 ccyorz 於 2008-12-18 17:12 發表

19 幾呢幾個字出得街嗎
yuki你鬼馬呀
By ccym

我細 Louis 少少啦,
佢過佰歲喇, 我出年先 90 出頭  
我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶

真係喎
好勁

"我管養8隻鸚鵡,各有所長,全是我的寵兒;她們共享我和妹妹的誓盟,真心與共,不離不棄,誓與長相伴,,

真係喎、勁

原帖由 哥哥 於 2008-12-18 21:36 發表

我知,我知,我話比你知

比yuki知道會將你五馬分屍
By ccym

"我管養8隻鸚鵡,各有所長,全是我的寵兒;她們共享我和妹妹的誓盟,真心與共,不離不棄,誓與長相伴,,

威脅呢一招好掂
其實我都好想知
By ccym

哈哈 無問題
咁點解你又會知既呢
By ccym

原帖由 哥哥 於 2008-12-18 21:36 發表

我知,我知,我話比你知

我都想知喎, 講嚟聽吓丫
我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶

原帖由 yuki 於 2008-12-19 00:27 發表

我都想知喎, 講嚟聽吓丫

哥哥 yuki大你呀 快講唔好比面我
By ccym

原帖由 ccyorz 於 2008-12-19 00:30 發表

哥哥 yuki大你呀 快講唔好比面我
By ccym

La La La ... La La La .. .....
我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶

原帖由 哥哥 於 2008-12-19 00:37 發表

我同佢係好兄弟,點會咁很心對安踏呢

好姊妹唔得既 
ccym 唔幸得咁多喔 
我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶

原帖由 哥哥 於 2008-12-19 00:37 發表

我同佢係好兄弟,點會咁很心對安踏呢

好明顯又一男人欺騙女子個案
By ccym