返回列表 發帖

新買的磨爪機

超級好用
行行下街在一間很細的寵物用品店買到$118雖然貴左D,但好靜又快好安全,磨完爪都好似冇事發生過咁

想磨尖d都得.

呢隻我都有...
不過係我自己用
唔同既係多左~For Pet同圖案
By ccym

吾知磨嘴又得吾得?

係邊樹有得賣呀.....我都想買....成日比隻雀抓傷好多痕~

"我管養8隻鸚鵡,各有所長,全是我的寵兒;她們共享我和妹妹的誓盟,真心與共,不離不棄,誓與長相伴,,

原帖由 perry 於 2008-12-22 21:22 發表
吾知磨嘴又得吾得?

未敢試

原帖由 vincent28a 於 2008-12-22 22:00 發表
係邊樹有得賣呀.....我都想買....成日比隻雀抓傷好多痕~

我就係給牠爪到滿手傷痕才不停找解決方法
我在粉嶺火車站其中一個商場買但是只有一個

哥哥 咩你又岩咩
之前買左套都好似佰幾蚊 不過被我家姐據為己有
呢套仲正 買護膚品送既
如果比雀雀用 我怕佢轉動時雞飛狗走喎
By ccym
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

同深水步十幾廿蚊支果d 有咩分別?

原帖由 煙花 於 2008-12-23 03:22 發表
同深水步十幾廿蚊支果d 有咩分別?

我諗係價錢唔同
By ccym

我好耐之前都係金鱼街某間寵物店見有得買,不過我驚唔知夠唔夠力磨所以冇買.

原帖由 ccyorz 於 2008-12-23 01:08 發表
哥哥 咩你又岩咩
之前買左套都好似佰幾蚊 不過被我家姐據為己有
呢套仲正 買護膚品送既
如果比雀雀用 我怕佢轉動時雞飛狗走喎
By ccym

一模一樣
只差for pat的字眼
可能一心只用在寵物上,就只盲目在寵物店找
或者身邊隨手就有相關效果的物品
新買的磨爪機很靜用2粒2A電,速度都冇問題如果太快可能會嚇親雀雀

原帖由 shairley 於 2008-12-23 14:44 發表

一模一樣
只差for pat的字眼
可能一心只用在寵物上,就只盲目在寵物店找
或者身邊隨手就有相關效果的物品
新買的磨爪機很靜用2粒2A電,速度都冇問題如果太快 ...

你同寶貝可以一齊用
一齊靚靚
By ccym

原帖由 ccyorz 於 2008-12-23 14:49 發表

你同寶貝可以一齊用
一齊靚靚
By ccym

好题議