返回列表 發帖
原帖由 ccyorz 於 2008-12-28 01:13 發表

星期一好唔好 問下大少姐啦
By ccym

星期一要上班, 而且放工 BOOK 咗整頭喔

我要瞓喇, 明天再傾丫 !!
MISS YOU ~
我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶

mayyan100@hotmail.com

"我管養8隻鸚鵡,各有所長,全是我的寵兒;她們共享我和妹妹的誓盟,真心與共,不離不棄,誓與長相伴,,

你哋再相糧吓先啦, 有決定話我知丫 !!
我搵周公先喇 ~~~
我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶

原帖由 yuki 於 2008-12-28 01:16 發表

星期一要上班, 而且放工 BOOK 咗整頭喔

我要瞓喇, 明天再傾丫 !!
MISS YOU ~

咁下次啦下次啦
不過到時你請呀下
哥哥咁我返黎搵你食
By ccym

"我管養8隻鸚鵡,各有所長,全是我的寵兒;她們共享我和妹妹的誓盟,真心與共,不離不棄,誓與長相伴,,

好呀
去邊食咁傷腦筋就你話事
By ccym

原帖由 哥哥 於 2008-12-28 01:27 發表
上海婆婆......

係幾好食 不過多人到震喎
By ccym

一於咁話 先到先等 遲到唔等
By ccym

咁我出雀街先 你有唔有野要買呢
By ccym

原帖由 哥哥 於 2008-12-28 01:51 發表

果d玩具仲有貨,d糧就大圍,所以冇野答你買

咁我唔理你喇
妹妹咁早到 會唔會有排佢等呢
哥哥你真恨心
By ccym

原帖由 哥哥 於 2008-12-28 02:05 發表

哈..妳咁到過一棟

等我做好人 早d到陪下佢 講下你是非
By ccym

翡翠小籠飽都好好味喔
你哋聽日食多 D, 食得開心 D 啦, 食埋我果份丫
我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶

原帖由 yuki 於 2008-12-27 00:11 發表
琴日用咗 50個大洋, 幫一個擺地攤既婆婆買咗相中的東東 ..
大家知道這個是什麼瓜嗎

用50元買你咪(傻瓜)