返回列表 發帖

肥寶 ~ ~~~~~~~~

肥寶昨晚回家了.. 我的單思病又發作了 ... 怎麼辦 !!!!!!!!!!

[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/4Q_xxNc2EMQ&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/4Q_xxNc2EMQ&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶

mayyan100@hotmail.com

過完年, 加埋d利是錢, 去揀番隻囉...
佢食緊咩生果呀?

佢好似唔係食
係咬同拋
By ccym

原帖由 Louis 於 2009-1-15 17:35 發表
過完年, 加埋d利是錢, 去揀番隻囉...
佢食緊咩生果呀?

利是錢, 你估氹小朋友咩 .. 我已經一把年紀了
肥寶 是獨一無二的麻.. 買過隻, 就不是肥寶啦.. 是嗎 ..
食緊 叫番桃的水果喔, 這個好甜的
我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶

原帖由 ccyorz 於 2009-1-15 17:40 發表
佢好似唔係食
係咬同拋
By ccym

就是囉, 百厭仔
我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶

原帖由 ccyorz 於 2009-1-15 17:40 發表
佢好似唔係食
係咬同拋
By ccym

頭尾唔甜唔要, 中間先甜嘛....

原帖由 yuki 於 2009-1-15 17:49 發表

肥寶 是獨一無二的麻.. 買過隻, 就不是肥寶啦.. 是嗎 ..

肥寶 真是獨一無二
是貪玩的肥寶
好深刻
By ccym

原帖由 ccyorz 於 2009-1-15 17:57 發表

肥寶 真是獨一無二
是貪玩的肥寶
好深刻
By ccym

ccym媽媽, 妳又嚟啦
我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶

原帖由 yuki 於 2009-1-15 17:49 發表

咁可唔可以比封大利事你細佬!
幫肥寶贖身!

原帖由 yuki 於 2009-1-15 18:04 發表

ccym媽媽, 妳又嚟啦

唔係我呢
係肥寶既眼神 無變得
By ccym

原帖由 sonic 於 2009-1-15 18:06 發表

咁可唔可以比封大利事你細佬!
幫肥寶贖身!

肥寶係我同媽咪既資產嚟架,
不過.. 算啦, 唯有掛住就走上去見吓佢囉 !!

反正我哋一屋不能藏二寶, 兩隻嘢成日鬧交 ..
肥寶一走.. 綠寶 即刻開心到跳晒舞呀 ..
[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/1jrmILWZzCY&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/1jrmILWZzCY&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶

咁唔要綠寶要肥寶
By ccym

原帖由 ccyorz 於 2009-1-15 18:22 發表
咁唔要綠寶要肥寶
By ccym

妳唔好比綠寶知道妳咁講呀, 佢咬妳架
我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶

原帖由 yuki 於 2009-1-15 18:33 發表

妳唔好比綠寶知道妳咁講呀, 佢咬妳架

我想試下
By ccym

原帖由 ccyorz 於 2009-1-15 18:37 發表

我想試下
By ccym

哥哥領教過 e 隻少爺仔既古惑招數..
呵呵.. 唔聲唔聲, 嚇妳一驚架,
搵日比妳親身體驗吓, 不過 妳唔準縮架喎  
我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶

ccy 實鐘意 綠寶啦, 都幾靚仔架
我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶

原帖由 yuki 於 2009-1-15 18:40 發表

哥哥領教過 e 隻少爺仔既古惑招數..
呵呵.. 唔聲唔聲, 嚇妳一驚架,
搵日比妳親身體驗吓, 不過 妳唔準縮架喎  

我唔縮 咁避得唔得
佢咁古惑 等我幫你教下佢
By ccym

原帖由 yuki 於 2009-1-15 18:41 發表

綠寶的確幾靚
ccy好鍾意
By ccym

原帖由 yuki 於 2009-1-15 18:41 發表

超級鐘意
綠寶真係好靚
唔好再咁引我
劇毒又發作喇

原帖由 ccyorz 於 2009-1-15 19:22 發表

超級鐘意
綠寶真係好靚
唔好再咁引我
劇毒又發作喇

綠寶真係好靚仔架, 又好肉地喎 ..
ccy 係咪睇到流晒口水呢
我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶