返回列表 發帖
原帖由 三角仙 於 2009-3-4 15:30 發表
隻game我玩左一陣就del左ac
升左幾樣野咁啦~

咁都係玩返車肥羊

見大家玩得咁開心,我都忍唔住開左隻
係東北
叫煙花,我會起大使館

山洞

原帖由 三角仙 於 2009-3-6 18:16 發表
好野,煙花終於都加入喇
遲D公會指揮靠煙花啦~

我都係丫,而家佢日日都黎搞我
煩到我死...偵查兵成日都要走

我都係同大家一齊玩下,唔好話邊個指揮......
仲有我玩條人

原帖由 三角仙 於 2009-3-6 18:28 發表
搶野王呀........
條人真係好煩...被佢搶又煩,用佢搶人野又煩..

本身想搵高盧,但好似悶d 咁,咪玩條人希望可以快d 追返大家

原帖由 三角仙 於 2009-3-6 18:40 發表

煙花就算玩高盧都好快可以追到我地
你起左公會記得第一時間上黎講聲喎~

仲有高俊咁耐唔見左人.........
高俊你升大使官出聲呀~ 同你分擔D資源

以前個玩法其實係開大使館果個人要升果陣,一人一日夾一小時資源比佢,多左就佢自己用

原帖由 三角仙 於 2009-3-6 18:52 發表
我每小時有990產量,4樣野都平均送去  定係  起大使官既人分配?

例如我有每樣100資源一小時
我會問下佢欠D 咩,或各100咁運過去
又或者佢欠鐵,我又有多,就運400鐵咁

大家有咩唔明都可以問下,我識O既會盡力解答

原帖由 三角仙 於 2009-3-6 18:56 發表
大M....你送咁多資源黎嚇親我
以為你要返大陸添

你收住先
有無得支援各200資源黎玩下

我在108,45

原帖由 三角仙 於 2009-3-6 18:59 發表

有丫,小心升唔切爆倉

借黎玩下,我要聽日就有兵去殺人

咁我就可以起大使館

原帖由 大M 於 2009-3-6 19:29 發表
200資可在我資源取, 大家互助先殺 "00 心臟衰竭", 但人地工會很大下. 小心

我提議如果是大公會,不要先去攻擊
做好山洞,起好防兵先
高盧人起100陷阱+100方陣,都其實好夠用住先,再升小小城牆,咁就無咁多人打
首先e+無咩比人打o既人起好山洞起防兵,比人打果d 起好山洞先
之後一人可能有15-20防兵,之後一次集中性防守效果可能會更佳

原帖由 大M 於 2009-3-6 19:29 發表
200資可在我資源取, 大家互助先殺 "00 心臟衰竭", 但人地工會很大下. 小心

你起埋山洞先

收到獨角仙o既資源

原帖由 三角仙 於 2009-3-6 20:57 發表
200資源小事啦,獨角先只係幫我用陷阱困兵
冇需要既話既資源都可以供出黎用

係呢,大M幾時要返D資源?

可能佢送比你

原帖由 三角仙 於 2009-3-6 21:21 發表
哈哈,大M而家靠尼D資源研發德魯依騎兵
而家我都要留意住唔好俾佢過安全線

大M狂起山洞中
聽晚應該可以起兵,儲夠10隻就衝去打劫

大M我都借左你小小資源用住先,過幾日會還

原帖由 三角仙 於 2009-3-7 00:49 發表
你地資源好多呀....
搞到我又想開金幣

有返7-8級資源田可以開得2村

原帖由 zola 於 2009-3-7 08:48 發表

開二村要點做呀?我資源7-8級了,我都想開二村了,煙花哥哥,資源我中午時間左右過d俾你,怕你爆倉用唔切

起行宮10,之後有得開發開拓者,之後仲要起3隻,保住3隻唔死,之後行去d 吉地到就可以開到

原帖由 zola 於 2009-3-7 08:48 發表

開二村要點做呀?我資源7-8級了,我都想開二村了,煙花哥哥,資源我中午時間左右過d俾你,怕你爆倉用唔切

多謝呀各位
我起大d 個倉先