返回列表 發帖
no,我唔會同人搶食
等你撞兵我先去啦~

送出: 在 09/08/20 @ 07:01:05  

攻擊者 跳跳虎 從村莊 農場

軍隊 0 13560 0 28 0 2817 0 0 0 0 1
傷亡 0 2869 0 6 0 596 0 0 0 0 0
資訊  寶物庫並未被毀滅,所以工藝品並沒有被奪去。
收成 0 | 0 | 0 | 00/627110
防禦者  賴達族 從村莊 神奇的遺跡

軍隊 2239 1206 1799 70 1168 1244 670 230 1 1
傷亡 2239 1206 1799 70 1168 1244 670 230 1 1

送出: 在 09/08/20 @ 07:17:32  

攻擊者 跳跳虎 從村莊 農場

軍隊 0 200 0 0 0 0 0 160 0 0
傷亡 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
資訊  寶物庫 已被毀滅
收成 0 | 0 | 0 | 00/9000
防禦者  賴達族 從村莊 神奇的遺跡

軍隊 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0

爆寶物庫果時要有英雄先得.....

蠢左

對,我未試過,,,,,點知喎,,,,haha

zola勁呀有萬幾兵, 我只有3千兵. 寶物庫要幾多lv才可收寶物???
Manuselina Cattery 成員:
N x 貓,  3 x 龜,  1 x 魚,  1+1 x 鸚鵡。
金鋼已是最終成員, 簽了合約。_。
www.manuselina.com

佢igm我:
MM唔好打我17.08.0910:16:37
我係sak某某防兵帳,thx

打了幾日又igm我
MM....20.08.0911:55:30
你再打我要退回防兵擋你啦,英雄好耐無升過 -_-"

你地話打唔打好????
N x 貓,  3 x 龜,  1 x 魚,  1+1 x 鸚鵡。

打佢~
叫埋MH查佢

我今晚會打佢, 現要先打"tommyt4a". 請看看戰報

叫佢真身出黎講,佢玩野既就聯攻佢XD,大M,放心搶~

問他一句.
"麻煩你直接地指出你是在幫誰"
lok
lok

到現在都無回覆, 佢一定是玩野, 今晚我會開始把佢當羊搶. 大家有高興一起搶吧!!! 順便幫手清下d兵. THank

打呀!! 報流料!!
要車爆佢添呀!!

大M,你講果個人係邊個.....?

想打佢都,不過唔知係邊個

火爆王三角仙出馬, 佢有難了
我d兵要今晚11:00才回來, 現偵察3條村, 有報告我再post上

送出: 在 23.08.09 @ 19:07:14  
攻擊者 大M 從村莊 鬼魂山莊
軍隊 0 0 10 0 0 0 0 0 0 0
資源 11424 | 12642 | 7356 | 6895
防禦者 MM 從村莊 新村莊
軍隊 0 9 0 0 0 0 0 0 0 0

送出: 在 23.08.09 @ 19:05:36  
資源 11607 | 14394 | 16232 | 52136
防禦者 MM 從村莊 1.㊣
軍隊 0 337 0 0 0 0 0 0 0 0

準備出發

我同你一樣都係得幾千兵嘛,唔洗有難呀

送出: 在 23.08.09 @ 20:28:08  

資源 22709 | 26857 | 26637 | 22509
防禦者 MM 從村莊 ㊣
軍隊 0 373 0 0 0 0 0 0 0 0

後加多隻肥(高)羊

我同你一樣都係得幾千兵嘛,唔洗有難呀
三角仙 發表於 2009-8-23 20:30

唔明你想講什麼???

我同你一樣,都係得幾千兵
我打佢,佢點會有難丫~

日日車輛戰去搶都好呀!